קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות70
מגזין

Pozole בבישול איטי

Pozole בבישול איטי
Pozole בבישול איטי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 524 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו פלפלים אנצ'ו צ' ילה - גבעולים, כתף חזיר, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: Pozole עוף בישול איטי, Pozole בישול איטי ורדה, ו בישול איטי יום ראשון: פוזולה צמחונית.

הוראות

1
טוסט הכמון בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה עד ריחני, להיזהר לא לשרוף, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את פלפלים צ 'ילה pasilla, פלפלים צ' ילה ancho, פלפלים צ ' ילה guajillo לסיר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
פלפל גואחילופלפל גואחילו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
יוצקים מספיק מים לתוך הסיר כדי לכסות את הפלפלים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מניחים את שיני השום, בצל ועגבניות על גבי הצ ' ילי. מכסים את הסיר עם מכסה, להפחית את החום נמוך, ומבשלים את התערובת במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הסר מהחום ולאפשר לתערובת להתקרר.
6
יוצקים את התערובת מקורר לתוך בלנדר; מחית עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
שים את החזיר בתחתית של סיר איטי; העונה בנדיבות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
8
מוסיפים את עלי המפרץ לבישול האיטי ושופכים את תערובת פלפל צ ' ילה על החזיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
9
מבשלים נמוך במשך 8 עד 9 שעות או לילה. דלג כמה שיותר שומן מפני השטח ככל האפשר.
10
הסר את החזיר ללוח חיתוך או קערה לגרוס עם שני מזלגות. להחזיר את החזיר הקרוע לבישול איטי ולערבב עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חזיר משךחזיר משך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מערבבים את החזיר הגרוס עם רוטב, ציר עוף, hominy בסיר גדול מעל חום בינוני; לבשל עד המניה חמה, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
חזיר משךחזיר משך
HominyHominy
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מגישים חם.