Prawn Patia (שרימפס מתובל ומתוק הודי)
גשו לסופר וקנו שרימפס, סוכר מגורען, צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תותים-לבנדר Shortcakes כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: עוף הודי מתוק ומתובל, צ'ילי הודי מתובל ומתובל בקערות סקווש חורף, ו קציצות סרטנים הודיות.
הוראות
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ. בעדינות לשים את עלי קארי ולזוז הצידה כפי שהם פופ. מערבבים במשך 20 שניות.
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומערבבים עד להשחמה קלה, כ 5 דקות.
מוסיפים את הצ ' ילי הירוק ומערבבים עוד דקה.
מוסיפים את מחית העגבניות וממשיכים לערבב עד שהשמן מפריד בין תערובת עגבניות הבצל, כ -5 דקות.
הוסף את העבר זנגביל שום, צ ' ילי אדום, כורכום, וכמון, ולשמור ערבוב עד תערובת הוא ריחני, על 5 דקות, דואג להבטיח את התערובת אינה נדבקת לתחתית.
מוסיפים את הסוכר / מגורד, חומץ, ומים ומבשלים עד הגלם של העגבניות נעלם, על 5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח.
הוסף את התכווץ, מערבבים ולתת לבשל במשך דקה אחת.
הסר מהחום. אפשר להמשיך לבשל את החום, ערבוב מדי פעם, עד שרימפס מבושלים דרך, כ 4 דקות יותר.
מקשטים עם כוסברה ומגישים עם אורז לבן ודאל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.