Puddings לחם אספרגוס, בשר חזיר, פונטינה
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 243 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. לך לחנות ותביא בצל, פלפל, גבינת פונטינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פודינג אספרגוס ופרמזן, ברוסקטה עם פונטינן ואספרגוס, ו טארט אספרגוס פונטינן.
הוראות
חותכים קצה 3 אינץ ' מכל חנית אספרגוס, שמירה על הגבעולים לשימוש אחר.
חותכים טיפים אספרגוס לחתיכות 1/2 אינץ'.
שמן חום במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מטגנים במשך 5 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף אספרגוס; לכסות ולבשל 4 דקות, ערבוב פעם אחת.
מעיל 6 (10-אונקיה) כוסות פודינג או ramekins עם ספריי בישול; מקום בתבנית אפייה גדולה.
מניחים קוביות לחם באופן שווה לתוך כוסות פודינג. למעלה באופן שווה עם תערובת אספרגוס, חזיר, וגבינה.
מערבבים חלב ושאר החומרים, ערבוב עם מקצף.
יוצקים באופן שווה לתוך כוסות פודינג; בואו לעמוד 20 דקות.
הוסף מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'. מכסים ואופים ב 375 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.