Pull-בנפרד לחם פריחת חג הפסחא
אם יש לך חמאה, קמח, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: לחם למוני מפריד עשה פשוט עם מכונת לחם ומחבת שמרים, לחם דלעת - לחם מתוק ומתובל להפריד, ו פריחת לחם.
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא יחד 4 כוסות קמח, שמרים, סוכר לבן, ומלח. בסיר על אש נמוכה, להמיס את החמאה הלא מלוחה עם החלב עד התערובת חמה, על 110 מעלות F (43 מעלות C). בהדרגה לטאטא על 1/3 של תערובת חמאה חלב לתוך הביצים מכות, ולאחר מכן להחזיר את תערובת הביצים בחזרה לתוך תערובת החלב הנותרים. מערבבים את גרידת הלימון לתוך החומרים הנוזליים (להפריש מיץ לימון לאחר מכן).
יוצקים את החומרים הנוזליים לתוך תערובת הקמח, ומערבבים עד לשלב ביסודיות.
מוסיפים מספיק קמח כדי להפוך את הבצק הרך; הופכים את הבצק על משטח משוריין, ולשים עד חלק וגמיש, 8 עד 10 דקות.
מניחים את הבצק לקערה משומנת, והופכים את הבצק כדי לכסות את פני השטח בקלות עם שמן. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומאפשרים לעלות במקום חם עד הוכפל, כ 1 שעה. Punch למטה את הבצק, ולאפשר לנוח במשך 10 דקות.
מחלקים את הבצק לשניים, ומגלגלים כל חצי לכדור עגול. על משטח מקומח, לגלגל כדור לתוך מעגל 12 אינץ'.
מניחים כוס שתייה, עם הפנים כלפי מטה, למרכז המעגל כדי למנוע חיתוך הבצק רחוק מדי למרכז.
חותכים את הבצק בסכין, מקצה עיגול הבצק ועד לקצה הכוס, לרבעים.
חותכים כל רבעון ל 5 רצועות צרות בצורת טריז. (מרכז הבצק אינו חתוך.)
הסר את כוס השתייה. יש 20 רצועות צרות בצורת טריז המקיפות את מרכז הבצק הלא חתוך.
להרים שתי רצועות סמוכות, ולסובב אותם יחד כ 4 פעמים; לצבוט את הקצוות של שתי חתיכות יחד בחלק העליון. סליל בעדינות כדי ליצור צורה פרח מחוספס. מסדרים את הסיבוב לאמצע המעגל, שבו כוס השתייה הייתה.
לאסוף שתי רצועות סמוכות יותר, ולסובב ולצבוט אותם כמו קודם; סליל אותם לתוך סיבוב מחוספס, ולסדר את עלה הכותרת החדש ליד שושנת המרכז. חזור עם 16 רצועות שנותרו, מתפתל וצובט אותם בזוגות, מתפתל ומסדר אותם ל 8 יותר עלי כותרת סביב שושנת המרכז. ללחם המוגמר יש 9 עלי כותרת מסביב למרכז. חזור על צעדים עם הכדור השני של בצק לעשות שני לחמים.
גריז גיליון אפייה, או קו עם נייר קלף.
מניחים את הלחמים בצורת על גיליון אפייה מוכן, לעצב אותם מחדש לתוך סיבובים במידת הצורך; מכסים במגבת מטבח נקייה, ומניחים לתוך נקודה חמה לעלות עד כמעט הוכפל, 30 עד 45 דקות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מקציפים את חלמון הביצה עם מים בקערה קטנה, ומברישים את התערובת על שני הלחמים.
אופים בתנור שחומם מראש עד הלחמים הפכו חום זהוב, על 25 דקות. אפשר להתקרר.
השתמש באצבעותיך כדי להעמיק בעדינות את החריצים במרכז כל עלה, ולמלא כל אחד עם כ 1/2 עד 1 כפית של ריבת פטל.
מערבבים את מיץ לימון שמורות וסוכר קונדיטורים בקערה כדי ליצור זיגוג; לטפטף את הזיגוג בקווים דקים בכל רחבי שני הלחמים. אפשר זיגוג להגדיר. כדי לשרת, לפרק את עלי הכותרת.