קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות16
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
אירועיםחג הפסחא
מגזין

Pull-בנפרד לחם פריחת חג הפסחא

Pull-בנפרד לחם פריחת חג הפסחא
אם יש לך חמאה, קמח, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: לחם למוני מפריד עשה פשוט עם מכונת לחם ומחבת שמרים, לחם דלעת - לחם מתוק ומתובל להפריד, ו פריחת לחם.

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא יחד 4 כוסות קמח, שמרים, סוכר לבן, ומלח. בסיר על אש נמוכה, להמיס את החמאה הלא מלוחה עם החלב עד התערובת חמה, על 110 מעלות F (43 מעלות C). בהדרגה לטאטא על 1/3 של תערובת חמאה חלב לתוך הביצים מכות, ולאחר מכן להחזיר את תערובת הביצים בחזרה לתוך תערובת החלב הנותרים. מערבבים את גרידת הלימון לתוך החומרים הנוזליים (להפריש מיץ לימון לאחר מכן).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים את החומרים הנוזליים לתוך תערובת הקמח, ומערבבים עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3
מוסיפים מספיק קמח כדי להפוך את הבצק הרך; הופכים את הבצק על משטח משוריין, ולשים עד חלק וגמיש, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
4
מניחים את הבצק לקערה משומנת, והופכים את הבצק כדי לכסות את פני השטח בקלות עם שמן. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומאפשרים לעלות במקום חם עד הוכפל, כ 1 שעה. Punch למטה את הבצק, ולאפשר לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מחלקים את הבצק לשניים, ומגלגלים כל חצי לכדור עגול. על משטח מקומח, לגלגל כדור לתוך מעגל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מניחים כוס שתייה, עם הפנים כלפי מטה, למרכז המעגל כדי למנוע חיתוך הבצק רחוק מדי למרכז.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
חותכים את הבצק בסכין, מקצה עיגול הבצק ועד לקצה הכוס, לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
חותכים כל רבעון ל 5 רצועות צרות בצורת טריז. (מרכז הבצק אינו חתוך.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
הסר את כוס השתייה. יש 20 רצועות צרות בצורת טריז המקיפות את מרכז הבצק הלא חתוך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
להרים שתי רצועות סמוכות, ולסובב אותם יחד כ 4 פעמים; לצבוט את הקצוות של שתי חתיכות יחד בחלק העליון. סליל בעדינות כדי ליצור צורה פרח מחוספס. מסדרים את הסיבוב לאמצע המעגל, שבו כוס השתייה הייתה.
11
לאסוף שתי רצועות סמוכות יותר, ולסובב ולצבוט אותם כמו קודם; סליל אותם לתוך סיבוב מחוספס, ולסדר את עלה הכותרת החדש ליד שושנת המרכז. חזור עם 16 רצועות שנותרו, מתפתל וצובט אותם בזוגות, מתפתל ומסדר אותם ל 8 יותר עלי כותרת סביב שושנת המרכז. ללחם המוגמר יש 9 עלי כותרת מסביב למרכז. חזור על צעדים עם הכדור השני של בצק לעשות שני לחמים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
גריז גיליון אפייה, או קו עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
מניחים את הלחמים בצורת על גיליון אפייה מוכן, לעצב אותם מחדש לתוך סיבובים במידת הצורך; מכסים במגבת מטבח נקייה, ומניחים לתוך נקודה חמה לעלות עד כמעט הוכפל, 30 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מקציפים את חלמון הביצה עם מים בקערה קטנה, ומברישים את התערובת על שני הלחמים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
אופים בתנור שחומם מראש עד הלחמים הפכו חום זהוב, על 25 דקות. אפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
השתמש באצבעותיך כדי להעמיק בעדינות את החריצים במרכז כל עלה, ולמלא כל אחד עם כ 1/2 עד 1 כפית של ריבת פטל.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטלריבת פטל
17
מערבבים את מיץ לימון שמורות וסוכר קונדיטורים בקערה כדי ליצור זיגוג; לטפטף את הזיגוג בקווים דקים בכל רחבי שני הלחמים. אפשר זיגוג להגדיר. כדי לשרת, לפרק את עלי הכותרת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך