קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 45 דק.
מנות14
ציון בריאות77
מגזין

Pulled Pork

Pulled Pork
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל אמריקאי. נסו להכין Pulled Pork בבית. מתכון ללא חלב זה מגיש 14 ומחירו 3.24 $ למנה. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ-55 גרם חלבון, 34 גרם שומן ובסך הכל 725 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-50 יגידו שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו-45 דקות. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש מיונז, שום, תפוח גרני סמית וחרדל דיז'ון. עם ציון ספונקולרי של 97%, המנה הזו מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סנדוויצ'ים של בירה בבישול איטי & BBQ Pulled Pork, Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork כריכים, ו-Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork כריכים.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-225 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות המבורגר, קלויותלחמניות המבורגר, קלויות
3
מערבבים את כל התבלינים לשפשוף ומעסים אותו לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי פרזנוצ'ילי פרזנו
2 צ'ילי פרזנו, פרוסים לחצי2 צ'ילי פרזנו, פרוסים לחצי
צ'ילי פרזנו, פרוס לחציצ'ילי פרזנו, פרוס לחצי
4
מניחים את בשר החזיר המרוח בתבנית צלייה ומוזגים את הבירה למחבת. מכסים אותו בנייר כסף וצולים במשך 6 שעות. בדוק אותו מדי פעם רק כדי לוודא שהכל מסתדר בסדר, הפוך אותו כל שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות פימנטון3 כפות פימנטון
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
5
מסירים את נייר הכסף וצולים עד שהחזיר הגיע לטמפרטורה פנימית של 190 מעלות פרנהייט, כ-3 שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
6
מוציאים אותו מהתנור, מכסים אותו בנייר כסף ונותנים לו לנוח 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
7
מתישהו במהלך זמן הבישול במרתון, הכינו את הרוטב. בסיר קטן מערבבים את כל החומרים ומביאים לרתיחה. לטעום אותו כדי לוודא שהוא טעים.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
8
מוציאים את הצ'ילי. כשהרוטב קריר, אני ממליץ לשים אותו בבקבוק לחיץ לשימוש קל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
9
הסר את העצם מהחזיר, היא אמורה להחליק ישר החוצה. בעזרת הידיים עם כפפות כלים, או עם שני מזלגות, התחילו "למשוך" את החזיר לגזרים ארוכים. היפטרו מהשומן ומכל דבר אחר שלא נראה טעים.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10
מגישים את החזיר על לחמניות המבורגר עם טפטוף של רוטב חומץ לפי טעמכם ומעליו גבעול ברוקולי וסלאו גזר.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית המבורגרלחמניית המבורגר
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
11
מערבבים את כל המרכיבים. מתבלים במלח כדי לוודא שזה טעים.
מרכיבים שתצטרך
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
12
מניחים לשבת לפחות שעה לפני ההגשה.

מרכיבים

7171 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם1שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם3kgs(bone-in Boston butt, (bone-in Boston butt, "X" patterns cut in the fat cap6ברוקולי גבעולים (לשמור את צמרות למשהו אחר), קלופים ו julienned על מנדולינהברוקולי גבעולים (לשמור את צמרות למשהו אחר), קלופים ו julienned על מנדולינה55פלפל האבנרו6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים55פלפל האבנרו6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים1גבינת פרמזן מגוררת6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים1גבינת פרמזן מגוררת6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים12burger buns, toastedburger buns, toasted4גזר, קלופים ויוליה על מנדולינהגזר, קלופים ויוליה על מנדולינה2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)קאייןקאיין3(מקיט, היקורי או אלמון)צלעות סלרי, ג'וליאןצלעות סלרי, ג'וליאן1גבינת פרמזן מגוררתזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו2Fresno chilies, sliced in halfFresno chilies, sliced in half601 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)781 לב מפאלדי טרי אם אפשרcornichons juliennedcornichons julienned621 לב מפאלדי טרי אם אפשרחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2קרום: פירורי קרקר גרהםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1גבינת פרמזן מגוררתחרדל יבשחרדל יבש12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, מרוסק וקצוץ דקשום, מרוסק וקצוץ דק2ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק2קרום: פירורי קרקר גרהםפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי1סבתא סמית תפוח, עור על, juliennedסבתא סמית תפוח, עור על, julienned1גבינת פרמזן מגוררתתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד14שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר3361 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות3קרום: פירורי קרקר גרהםpimentonpimenton1בצל אדום, ג'וליאןבצל אדום, ג'וליאן1גבינת פרמזן מגוררתועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח661 לב מפאלדי טרי אם אפשרפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה

יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, סנג ' ובזה

Pulled Pork בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מלבק וסנג'ובזה. הגוף הקל של הפינו נואר מצוין לנתחים רזים, סנג'ובזה בגוף בינוני משלים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רבות מרכיבים אחרים, וזוגות מלבק טאני מלא עם נתחים שומניים וברביקיו. ה-Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 80 דולר לבקבוק.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.