Pulled Pork Egg Rolls
לחמניות חזיר משוכה דורשות בערך 3 שעות ו-50 דקות מההתחלה ועד הסוף. , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 618 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -38 גרם שומן כל אחת. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם חומץ תפוחים, מיונז, חלב וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 59% , וזה טוב. BBQ Pulled Pork Egg Rolls , לחמניות טריות עם Pulled Pork, מנגו ואבוקדו , ובירה בבישול איטי Pulled Pork & BBQ Pulled Pork כריכים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
לבשר החזיר: מחממים את התנור ל-300 מעלות F.
מתבלים את החזיר במלח ופלפל.
מניחים במחבת ומוסיפים את הבצל, החומץ ורוטב הברביקיו. לזרוק היטב. מטגנים 3 שעות, מכוסה, עד שהמזלג מתרכך.
מוציאים את הבשר בעזרת כף מחוררת ו"מושכים" בעזרת מזלגות עד לגרוס.
מוסיפים נוזל בישול לפי הטעם. מגניב.
מערבבים את המיונז, החומץ, הסוכר, מלח הסלרי, מלח השום והפלפל בקערה גדולה.
מוסיפים את הירקות ומערבבים היטב.
הניחו 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
לאגרולים: בסיר גדול, מחממים את השמן הצמחי ל-350 מעלות F.
הוסף מספיק שמן כדי למנוע מהאגרולים לגעת בתחתית התבנית.
בקערה רדודה טורפים יחד את הביצים והחלב ומניחים בצד.
עם פינת העטיפות כלפיך, הניחו כ-1/12 מכמות החזיר המשוך על כל עטיפה.
מניחים מעל כף סלט כרוב. קפלו את הפינה מעל המילוי, ולאחר מכן קפלו את הפינות החיצוניות פנימה, מה שהופך גליל ברוחב של 4 עד 5 אינץ'.
מגלגלים בחוזקה, היזהרו לא לקרוע את העטיפה, ואוטמים את הקצה הסופי בשטיפת ביצים.
מטפטפים את הגליל בשטיפת ביצים, מניחים לעודפים להתנקז, והטביעים את הגליל בשמן החם. מטגנים עד להזהבה.
מסננים על נייר סופג וחותכים בזווית, אם רוצים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. Bollinger Brut Special Cuvee עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
![בולינגר ברוט ספיישל קיווי]()
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוזי מלך טריים. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.