Pullum Frontonianum (עוף Apicus)
Pullum Frontonianum (עוף Apicus) הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם עוף, פלפל טחון, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . מתכונים דומים: אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל, העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית, ו עוף של פופאי טסו (עוף של גנרל צו עשוי עם נגיסי עוף של פופאי).
הוראות
מערבבים יחד 1/2 כוס שמן זית, יין מעורבב עם מלח, כרישה קצוצה, שמיר, עלי ורדים, כוסברה ופלפל שחור.
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה. מטגנים עוף שלם על אש בינונית.
מוסיפים כמחצית מתערובת התבלינים וממשיכים לטגן עד שהעוף מתחיל לשנות צבע.
מניחים עוף בתבנית גדולה מספיק כדי להחזיק אותו יחד עם תערובת התיבול-הן מה היה במחבת והן מה שאתה לא משתמש. לשפשף את הציפור עם התערובת במשך דקה בערך.
אופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 1 שעה, מדי פעם לצלות עם תערובת תיבול. העוף ייראה כמעט שרוף כאשר נעשה. להרטיב צלחת עם סירופ תאנה, במקום עוף על זה. מתבלים במלח ופלפל.