Puntine di Maiale con Polenta: צלעות חזיר עם פולנטה
Puntine di Maiale con Polenta: צלעות חזיר עם פולנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מנה אחת מכילה 852 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל, עגבניות, זיתים, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: פולנטה עם עגבניות טריות ופרמזן צ'יפס / פולנטה עשוי בקלות, Croste Di Polenta Con Cicoria (קרום פולנטה עם צ'יקו מטוגן, ו Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno – אפוי מדליונים פולנטה עם בשר חזיר.
הוראות
1
לקצץ את עודף שומן מן הבשר. אם החזיר הוא בחתיכה 1, להפריד אותו לחתיכות על ידי חיתוך בין הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
בשר
חזיר
צלעות
2
מחממים את השמן במחבת סאוט 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הבשר בשכבה אחת. קח כ -20 דקות כדי להשחים אותו לאט, עד חום כהה וקשוח מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בשר
4
הסר את הבשר למגש.
מרכיבים שתצטרך
בשר
5
שמור על החום בינוני כמו שאתה מערבבים בצל ופטרוזיליה. מבשלים 10 דקות, או עד חום זהוב, דואג לא לשרוף את הזיגוג בתחתית המחבת. מערבבים לעתים קרובות. מערבבים את עלי המפרץ ותבלינים. להחזיר את הבשר למחבת, פונה כדי לצפות אותו עם ירקות ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
תיבול
ירק
פטרוזיליה
תבלינים
זיגוג
בצל
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
יוצקים את היין, התאמת החום כך שהוא בועות לאט. כשהיין מתבשל למטה במשך 10 עד 15 דקות, השתמש במרית עץ כדי לגרד את חתיכות השחמה בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
יין
ציוד שתשתמש בו
מרית
מחבת
7
מוסיפים את רוטב העגבניות. מערבבים את הזיתים, ומביאים את התערובת לבועה איטית מאוד על אש נמוכה. מכסים בחוזקה ומבשלים על אש נמוכה 1 שעה. מתבלים במלח ופלפל. לרפרף כל שומן מפני השטח של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוטב עגבניות
זיתים
רוטב
8
מפזרים בזיליקום מעל ומגישים עם פולנטה בגריל.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
באזיל!
9
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
10
מוסיף את הבצל ושום, ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
11
מוסיפים את הקורנית והגזר, ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גזר
טימין
12
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
עגבנייה
מיץ
מלח
13
בסיר בינוני, להביא את המים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
14
מוסיפים את הפולנטה, בהדרגה, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף. חום נמוך יותר לרתיחה, מתבלים במלח, ומבשלים 5 עד 7 דקות, עד עקביות של שיבולת שועל עבה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל
פולנטה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
15
יוצקים את הפולנטה לתוך נקי, אבל לא משומן 9 על ידי 13 אינץ ' צלחת אפייה ולאפשר להתקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
16
מחממים את הגריל או את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
גריל
17
חותכים את הפולנטה לרבעים, ואז חצי כל רבעון באלכסון כדי להפוך 8 טריזים.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
18
מברשת את הפרוסות עם 1 כף שמן זית, להגדיר על הגריל, ומבשלים עד חרוך מעט ופריך, על 10 דקות.
פינו נואר, שיראז וזינפנדל הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. צלעות חזיר וענבים צלויים אחרים עם רטבים מתוקים ומתובלים עובדים היטב עם יינות אדומים אלה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.