Purée פלפל אדום עם פורל מעושן
Purée פלפל אדום עם פורל מעושן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 229 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל טחון, מרק עוף דל שומן, חצי-חצי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 49%. נסו לביבות קישואים עם ג'לי פלפל אדום וטרוטה מעושנת, טרוטת עין-הקשת עם פירה ריחן בזיליקום, ו פורל עם רוטב אורן חם ופירה שומר (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולקלף תפוחי אדמה; לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'.
במחבת 2-3 ליטר מעל חום גבוה, לשלב תפוחי אדמה, בצל, מרק ופלפלים אדומים. מביאים לרתיחה, להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד תפוחי אדמה מחית בקלות, על 20 דקות.
בבלנדר או מעבד מזון, מערבולת תערובת תפוחי אדמה עד חלקה. חזור למחבת והוסף חצי-חצי. מרק צונן מהיר (קן מרק מלא במחבת במי קרח ומערבבים לעתים קרובות עד המרק הוא קריר, 15 עד 20 דקות), או לכסות ולקרר עד קר, לפחות 1 שעה או עד 1 יום.
בינתיים, עם סכין חדה, לחתוך לקלף וממברנה לבנה מתפוזים. עבודה מעל קערה, לחתוך בין ממברנות פנימיות ופירות לשחרר קטעים לקערה; להשליך קליפת קרום.
ביצה קליפה וגרוס או דק קוצצים. לשבור פורל לפתיתים.
מרק מצקת לתוך קערות רחבות.
מקשטים באופן שווה עם מקטעים כתומים וטרוטה; מפזרים ביצה ועירית על גבי.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.