קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות25
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Pâté פטריות מדהים

Pâté פטריות מדהים
פטה פטריות מדהים עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 483 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם שום, פטרוזיליה עלה שטוח, פטריות טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פטריות פטה, פטריות פטה, ו פטה פטריות קשיו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את המטגן. שים סיר צלימת תנורים רחב על הכיריים מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את שמן הזית לסיר החם, ואחריו מיד את הפטריות, פטריות מיובשות, שום, טימין, מלח ופלפל. לזרוק הכל יחד עם מלקחיים כך הפטריות מצופות היטב עם שמן זית חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
שים את הפטריות על 5 עד 6 אינץ ' מן broiler ומבשלים 15 דקות, זורק פעם אחת. החום שיורית מן חימום מראש את הסיר יעזור חום הפטריות. לגרד הכל מתוך סיר פטריות לקערה כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
כאשר הפטריות הן טמפרטורת החדר, לשים בצד 1/4 כוס לקישוט. לסחוט את השום מן המעילים שלהם ולשים אותם ואת שאר הפטריות במעבד המזון עם Neufchatel, פטרוזיליה, ומיץ לימון. Whiz עד חלקה. תטעם, ותתאים את התיבול. דקנט לקערה יפה, ואז טפטוף עם שמן כמהין, העליון עם פטריות שמורות, ומגישים עם באגט פרוס דק.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שמן כמהיןשמן כמהין
גביע אחד (225 גרם) תוספת מוקצפת COOL WHIP Lite®, מופשרתגביע אחד (225 גרם) תוספת מוקצפת COOL WHIP Lite®, מופשרת
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
בגטבגט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון