קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Quinces ו שזיפים מיובשים עם בריוש קרמל

Quinces ו שזיפים מיובשים עם בריוש קרמל
Quinces ושזיפים מיובשים עם בריוש קרמל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 218 גרם של שומן, וסך הכל 3504 קלוריות. והוא מספק כ 6 מנות . אם יש לכם קינסייס אננס ריחני, חלות, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב שעועית וניל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיני לחמניות וניל עם זיגוג שעועית וניל כקינוח. נסו בצל מקורמל עם ערמונים ושזיפים מיובשים, עוף אפוי בקרמל קל עם זיתים ירוקים ושזיפים מיובשים Rec, ו Superfood שוקו חם עם דבש Caramelized Brioche (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מים 2 1/2 כוסות סוכר לרתיחה בסיר כבד 4 ליטר, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים קינסאים ומבשלים בבשל חשוף, מכוסה חלקית, פונה מדי פעם, עד מכרז כאשר פירסינג ליד הליבה עם מזלג( הליבה יישאר קשה), כ 45 דקות עד 1 שעה. Quinces מגניב, חשוף, בסירופ, על 1 1/2 שעות, ולאחר מכן להעביר עם כף מחורץ לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
בעוד quinces הם קירור, מבשלים שזיפים ב Armagnac בסיר קטן, חשוף, עד שמנמן, על 10 דקות, ואז מגניב.
מרכיבים שתצטרך
ארמניאקארמניאק
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מסננים שזיפים מיובשים במסננת מעל קערה, הזמנת ארמניאק. להפריש 6 חצאים שזיפים דק קוצצים את שארית. לבשל חמאה הנותרים 2 כפות סוכר בסיר כבד 2 ליטר מעל חום מתון, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס, על 5 דקות. בזהירות להוסיף 1/4 כוס Grand Marnier ו 6 כפות שמורות Armagnac. (
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
ארמניאקארמניאק
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
התערובת עלולה להצית. אם כן, תן להבות לשרוף.) מבשלים עד סירופ מעט, על 2 דקות.
6
להעביר רוטב Grand Marnier לכוס מדידה.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
7
קינסאים הליבה באמצעות קאטר מלון-כדור גדול וסכין קטנה חדה. סקופ 1 כף בשר ממרכז כל חבוש חצי ולהעביר לקערה. לגרד זרעים שעועית וניל עם סכין קטנה חדה לתוך קערה עם בשר חבוש, משומר תרמיל. מערבבים שזיפים קצוצים וכף הנותרים גרנד מרנייה.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
מלוןמלון
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
העברת חצאי חבושים למחבת אפייה רדודה כף מילוי לתוך חלל של כל אחד, ולאחר מכן העליון עם חצאים שזיפים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
9
טפטוף כל חצי חבוש עם 1 כפית רוטב Grand Marnier, הזמנת רוטב הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
10
חותכים וניל pod חצאים חצאים לתוך שלישים מקל 1 חתיכת מילוי של כל חבוש.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
לגרד זרעים שעועית וניל עם סכין קטנה חדה לתוך קערה רדודה, ואז לטאטא יחד עם שמנת, ביצים, סוכר, Grand Marnier. לטבול בריוש פרוסות לתוך הבלילה 1 בכל פעם, לתת להם לספוג 1 דקה בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
בריושבריוש
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
העברה למחבת אפייה רדודה (1 אינץ ' עמוק) flameproof רדוד.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
מטאטאים 4 עד 6 סנטימטרים מחום עד חום זהוב, על 2 דקות בכל צד.
5
להעביר בריוש ללוח חיתוך חצי באלכסון, ואז לחזור תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
אופים quinces בשליש העליון של התנור עד מחומם דרך, כ 10 דקות. במקביל, לחמם בריוש בשליש התחתון של התנור עד חם, על 6 דקות. מחלקים quinces ו brioche בין 6 צלחות טפטוף שנותר grand Marnier רוטב מעל ומסביב quinces. כף קרם fraîme:צ ' ה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
בריושבריוש
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
* Quinces עשוי להיות ממולא 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.* זמין בכמה חנויות תוצרת מיוחדות סלע הודי (215-536-9600).
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות