Quinces ו שזיפים מיובשים עם בריוש קרמל
Quinces ושזיפים מיובשים עם בריוש קרמל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 218 גרם של שומן, וסך הכל 3504 קלוריות. והוא מספק כ 6 מנות . אם יש לכם קינסייס אננס ריחני, חלות, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב שעועית וניל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיני לחמניות וניל עם זיגוג שעועית וניל כקינוח. נסו בצל מקורמל עם ערמונים ושזיפים מיובשים, עוף אפוי בקרמל קל עם זיתים ירוקים ושזיפים מיובשים Rec, ו Superfood שוקו חם עם דבש Caramelized Brioche (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מים 2 1/2 כוסות סוכר לרתיחה בסיר כבד 4 ליטר, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
מוסיפים קינסאים ומבשלים בבשל חשוף, מכוסה חלקית, פונה מדי פעם, עד מכרז כאשר פירסינג ליד הליבה עם מזלג( הליבה יישאר קשה), כ 45 דקות עד 1 שעה. Quinces מגניב, חשוף, בסירופ, על 1 1/2 שעות, ולאחר מכן להעביר עם כף מחורץ לצלחת.
בעוד quinces הם קירור, מבשלים שזיפים ב Armagnac בסיר קטן, חשוף, עד שמנמן, על 10 דקות, ואז מגניב.
מסננים שזיפים מיובשים במסננת מעל קערה, הזמנת ארמניאק. להפריש 6 חצאים שזיפים דק קוצצים את שארית. לבשל חמאה הנותרים 2 כפות סוכר בסיר כבד 2 ליטר מעל חום מתון, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס, על 5 דקות. בזהירות להוסיף 1/4 כוס Grand Marnier ו 6 כפות שמורות Armagnac. (
התערובת עלולה להצית. אם כן, תן להבות לשרוף.) מבשלים עד סירופ מעט, על 2 דקות.
להעביר רוטב Grand Marnier לכוס מדידה.
קינסאים הליבה באמצעות קאטר מלון-כדור גדול וסכין קטנה חדה. סקופ 1 כף בשר ממרכז כל חבוש חצי ולהעביר לקערה. לגרד זרעים שעועית וניל עם סכין קטנה חדה לתוך קערה עם בשר חבוש, משומר תרמיל. מערבבים שזיפים קצוצים וכף הנותרים גרנד מרנייה.
העברת חצאי חבושים למחבת אפייה רדודה כף מילוי לתוך חלל של כל אחד, ולאחר מכן העליון עם חצאים שזיפים.
טפטוף כל חצי חבוש עם 1 כפית רוטב Grand Marnier, הזמנת רוטב הנותרים.
חותכים וניל pod חצאים חצאים לתוך שלישים מקל 1 חתיכת מילוי של כל חבוש.
לגרד זרעים שעועית וניל עם סכין קטנה חדה לתוך קערה רדודה, ואז לטאטא יחד עם שמנת, ביצים, סוכר, Grand Marnier. לטבול בריוש פרוסות לתוך הבלילה 1 בכל פעם, לתת להם לספוג 1 דקה בכל צד.
העברה למחבת אפייה רדודה (1 אינץ ' עמוק) flameproof רדוד.
מטאטאים 4 עד 6 סנטימטרים מחום עד חום זהוב, על 2 דקות בכל צד.
להעביר בריוש ללוח חיתוך חצי באלכסון, ואז לחזור תבנית אפייה.
אופים quinces בשליש העליון של התנור עד מחומם דרך, כ 10 דקות. במקביל, לחמם בריוש בשליש התחתון של התנור עד חם, על 6 דקות. מחלקים quinces ו brioche בין 6 צלחות טפטוף שנותר grand Marnier רוטב מעל ומסביב quinces. כף קרם fraîme:צ ' ה על גבי.
* Quinces עשוי להיות ממולא 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.* זמין בכמה חנויות תוצרת מיוחדות סלע הודי (215-536-9600).