Ragu® לא טיגון פרמזן עוף
המתכון ראגו® לא טיגון עוף פרמזן יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 632 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 12 אוהדים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, פירורי לחם מתובלים, גבינת מוצרלה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. וזה מצוין. נסו איך להכין עוף מטוגן ללא טיגון, פלפלים, עגבניות שרי ונקניקיות עוף מטוגנים, ו גבינת פרמזן עם ראגו פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות f. לטבול עוף ביצה, ואז פירורי לחם.
מסדרים עוף בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'.
יוצקים רוטב פסטה מעל עוף; למעלה עם גבינה.
אופים 10 דקות נוספות או עד העוף מבושל היטב.
מגישים, אם תרצה, עם פסטה חמה מבושלת.