Ragù מבושל איטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ראגו מבושל איטי. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 252 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. אם יש לך ציר עוף, נקניק הודו קישור, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו ראגו בשר מבושל איטי, רוטב ראגו בקר מבושל איטי, ו בשר מבושל איטי וראגו יין (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים pancetta במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; לבשל 4 דקות או עד תחילת חום, ערבוב מדי פעם.
להוסיף sirloin; לבשל 3 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מניחים תערובת סינטה בבישול איטי 6 ליטר חשמלי. להחזיר מחבת לחום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר חזיר ונקניק; מבשלים 5 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מוסיפים תערובת חזיר לבישול איטי.
להחזיר מחבת לחום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, גזר וסלרי; מטוגנים 4 דקות.
מוסיפים רסק עגבניות ושום; מבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים יין; מביאים לרתיחה. מבשלים 2 דקות או עד היין בעיקר מתאדה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים מלאי, עגבניות, 3/4 כפית מלח, פלפל ועלה דפנה; מביאים לרתיחה. בזהירות לשפוך תערובת לתוך סיר איטי; לכסות ולבשל על נמוך במשך 6 שעות. להשליך עלה דפנה. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח.