מתכון זנגביל וקארי עלה Rasam מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. אם יש לכם מלח, שמן צמחי, דבק תמרינדי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Milagu Rasam – Pepper Rasam / Rasam דרום הודי מהיר s, כיצד להפוך את horsegram rasam / Kollu Rasam / Kulith Rasam, ו rasam ללא אבקת rasam, איך לעשות rasam / rasam s.
הוראות
1
מניחים את העדשים, 4 כוסות מים, כורכום, ומלח בסיר גדול ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד העדשים הם מכרז, כ -30 דקות, לעתים קרובות ברפרוף את כל קצף עם כף.
מרכיבים שתצטרך
כורכום
עדשים
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
בסיר כבד-תחתון, מחממים את השמן על חום בינוני ומוסיפים את עלי הקארי, ערבוב עד ריחני מאוד, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עלי קארי
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
הסר 4 עלים ושמור לקישוט. לשמן, מוסיפים את זרעי החרדל, asafetida, זנגביל ועגבניה ומבשלים עד שהעגבנייה מתחילה להתייבש, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי חרדל
אספוטידה
ג ' ינג ' ר
עגבנייה
שמן בישול
4
מוסיפים את העדשים, 2 1/4 כוסות מים, חלב קוקוס, תמרינד ופלפל שחור ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עוד 3 דקות.
Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות Laurenz V מילואים מקסים Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -35 דולר לבקבוק.