קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

Ravioli Seabass מאיסקיה: Ravioli all'Ischitana

Ravioli Seabass מאיסקיה: Ravioli all'Ischitana
רביולי Seabass מ Ischia: רביולי כל ' Ischitana יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 8 . מנה אחת מכילה 479 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם ביצים, שיני שום, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מתכונים דומים: רביולי Seabass מ Ischia - - - רביולי All ' Ischitana, ארנב בסגנון של איסקיה: Coniglio כל ' Ischitana, ו Pollo all ' ischitana (עוף בסגנון איסקיה).

הוראות

1
1 כוס רוטב עגבניות בסיסי, מתכון כדלקמן;
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
2
במחבת סאוט 12 to14 אינץ', מחממים 4 כפות שמן עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד חום זהוב בהיר, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
4
מוסיפים את חתיכות הדגים לטחון, ערבוב כל הזמן, 8 עד 9 דקות, עד הדג הוא רק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
הסר דגים לקערת ערבוב ולאפשר להתקרר. לקערת הערבוב, מוסיפים את המרג ' ורם, פירה, ו 4 כפות שמן ומערבבים לערבב היטב, להיות בטוח לשבור את כל הדגים. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מרז ' ורםמרז ' ורם
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
6
כדי להפוך את הפסטה, לעשות תל של הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן. בעזרת מזלג, היכו יחד את הביצים והשמן, והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
כשמרחיבים את הבאר, ממשיכים לדחוף את הקמח למעלה, שומרים על הצורה הטובה. אל תדאג כי בשלב הראשוני הזה נראה מבולגן. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
8
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד שאריות חתיכות פריך. זרוק את החלקים האלה. מעט קמח הלוח ולהמשיך ללוש במשך 3 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. המשך ללוש אותו עוד 3 דקות, לזכור לאבק את הלוח שלך בעת הצורך. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
9
מרדדים את הפסטה להגדרה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה ומניחים על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
10
אם יש לך רביולי חיתוך מערוך, לכסות את שכבת הפסטה עם שכבה עבה 1/4 אינץ ' של תערובת בס הים.
מרכיבים שתצטרך
SeabassSeabass
רביולירביולי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
11
מניחים גיליון שווה של פסטה מעל ולחץ למטה בקלילות עם הידיים. בזהירות לגלגל את 2 גיליונות יחד עם רולר כדי ליצור את רביולי. באמצעות חותך מאפה, לחתוך את הרביולי לגזרים על ידי ריצה למטה בין הרביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
12
אם אין לך רביולי חיתוך מערוך, ולאחר מכן לחתוך גיליון אחד של פסטה בכל פעם לתוך מלבנים 2 אינץ 'על 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
13
מניחים כפית של תערובת הדגים למרכז של כל מלבן ומקפלים את הפסטה למטה כמו פיסת נייר מחברת חותם כדי ליצור ריבוע 1 אינץ'. חזור עד שכל החומרים שימשו.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
14
להביא 8 ליטרים של מים לרתיחה ולהוסיף 3 כפות מלח. זרוק את רביולי פנימה ומבשלים 6 עד 7 דקות, עד רך מבושל לחלוטין. בינתיים, במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', לשלב רוטב עגבניות, הנותרים 2 כפות שמן עלי אזובית, ומניחים על חום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
מרז ' ורםמרז ' ורם
רביולירביולי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מסננים את הרביולי, שומרים את מי הבישול ומוסיפים רביולי למחבת ברוטב עגבניות. לזרוק את הפסטה כדי להלביש אותו עם הרוטב, להתאים את הלחות של הרוטב עם מי פסטה, במידת הצורך, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
רביולירביולי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
17
מוסיף את הבצל ושום, ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
18
מוסיפים את הקורנית והגזר, ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
19
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.