Rayu תוצרת בית מ ' בישול נשמה יפנית
אם יש לך בצל ירוק, פתיתי פלפל גס, שמן שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ירקות טמפורה מ ' בישול נשמה יפנית, Osaka בסגנון אוקונומיאקי מ ' בישול נשמה יפנית, ו Kamo Nanban Soba From ' Japanese Soul Cooking.
הוראות
מוסיף את הג ' ינג ' ר, שום, בצל ירוק, ו 1/4 כוס שמן שומשום לסיר קטן.
מניחים את הסיר על אש נמוכה ומביאים לרתיחה. מבשלים בעדינות במשך כ 3 דקות על אש נמוכה, או עד החומרים להפוך זהב. בעדינות לסובב את הסיר בעת הבישול כדי למנוע את החומרים לשרוף.
יוצקים את השמן לתוך קערת ערבוב.
מוסיף את ichimi togarashi פתיתי פלפל אדום גס, ומערבבים לשלב. אפשר את השמן לבוא לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להוסיף את הנותרים 1/4 כוס שמן שומשום קלוי.
להעביר את rayu לצנצנת זכוכית.
כדי להשתמש, כפית את שמן rayu האדום מפני השטח (כך החומרים הקצוצים להישאר מונח על הקרקעית). אתה יכול גם לסנן את rayu דרך מסננת בסדר כדי להסיר את החומרים הקצוצים מן השמן, לפני לשפוך אותו לתוך צנצנת אחסון.