Remoulade שרימפס
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכו לחנות ותרימו פלפל, חסה עליונית, חומץ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו שרימפס עם Rémoulade, Remoulade שרימפס, ו Remoulade שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
מקום הראשון 9 מרכיבים במיכל של בלנדר חשמלי; לכסות ולעבד עד חלקה.
הסר כיסוי; להמשיך לעבד תוך הוספת בהדרגה מיונז וחרדל לסירוגין עד התערובת חלקה. המשך עיבוד, הוספת שמן בזרם דק, יציב. להתמזג עד חלקה.
מערבבים רוטב ושרימפס בקערה גדולה. מכסים ומקררים לפחות 12 שעות. תערובת שרימפס בכפית על צלחות הגשה מרופדות בחסה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.