Ribollita עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 668 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אם יש לכם עלה דפנה זמינה בסעיף עשבי תיבול של שווקים גדולים יותר, סלרי, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו Ribollita, Ribollita, ו Ribollita (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים סיר עמוק וכבד בתחתית מעל חום מתון.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים שמן, שום, בצל, גזר, סלרי ומפרץ לסיר. ירקות העונה עם מלח ופלפל וטחון עד שהם מתחילים לרכך 5 עד 7 דקות.
מוסיפים שעועית, מלאי ורוטב עגבניות. מביאים מרק לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
4
הסר מכסה ומערבבים בלחם קרוע מעופש. מערבבים מרק ולשלב לחם כפי שהוא מתפרק. כאשר המרק הופך סמיך והלחם מופץ באופן שווה, להתאים תיבול ומגישים את המרק בקערות רדודות. כמה ריבוליטות כל כך עבות, שהכפית יכולה לעמוד זקוף. זו טכניקה סובייקטיבית. הפוך את שלך עבה או רזה, כמו שאתה אוהב עם תוספת של לחם או יותר או מלאי נוסף או מים.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחת
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
5
Bowlfuls הרדוד העליון של מרק עם בצל גלם פרוס דק או קצוץ דק דק, רסס של שמן זית כתית אקסטרה, וזרימה נדיבה של Parmigiano מגורר-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית
Parmigiano Reggiano
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות