Ricotta-נפוליאון תות
נפוליאון ריקוטה-תות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 708 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, שמן canolan, בצק פילו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: נפוליאון חמוציות וריקוטה, נפוליאון תות, ו עוגת גבינה תות נפוליאון.
הוראות
מניחים שקדים במסוק מיני; תהליך עד הקרקע דק.
מוסיפים סוכר מגורען; דופק לשלב.
קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מניחים 1 פילו גיליון על מחבת (כיסוי הנותרים פילו כדי למנוע ייבוש).
מערבבים חמאה ושמן; מברשת קלות מעל פילו.
מפזרים פילו גיליון עם כ 1 1/2 כפות תערובת שקדים. למעלה עם עוד גיליון פילו; מברשת קלות עם תערובת חמאה, ומפזרים תערובת שקדים הנותרים. למעלה עם גיליון פילו 1; מברשת קלות עם תערובת חמאה, ומפזרים סוכר turbinado. באמצעות סכין חדה או חותך פיצה, לחתוך פילו לתוך 15 (3 x 2 3/4 אינץ') חתיכות. חלקי פילו נפרדים על תבנית אפייה. מכסים את הפילו עם גיליון נוסף של נייר קלף. למעלה עם תבנית אפייה אחרת.
אופים ב 350 במשך 10 דקות או עד חום זהוב. בזהירות להסיר גיליון אפייה העליון נייר קלף. פילו מגניב על מתלה תיל.
מערבבים פירות יער, 1 כף סוכר מגורען, וליקר; לתת לעמוד במשך 10 דקות.
מניחים 1 חתיכת פילו על כל אחד 5 צלחות קינוח; העליון כל אחד עם 1/2 כפות תערובת ריקוטה ועל 2 כפות תערובת תות. חזור על שכבות פעם אחת; מעל כל אחד עם חתיכת פילו 1.