Rigatoni הים התיכון
Rigatoni הים התיכון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך בצל ירוק, שמן זית, ריגטוני, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. וזה די טוב. נסו תבשיל ריגטוני ים תיכוני, קל שמנת פרמזן Rigatoni (Rigatoni Alla Pana), ו ריגטוני אל פורנו (ריגטוני אפוי) עם אספרגוס קלוי וכן הלאה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
חום 2 כפות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצילים למחבת, ומטוגנים 6 דקות או עד להשחמה קלה.
מסננים על צלחת מרופדת בנייר מגבת.
חום שנותר 2 כפות שמן במחבת על חום בינוני.
מוסיפים שום למחבת, ומבשלים 30 שניות, תוך ערבוב כל הזמן.
מוסיפים בצל מתוק, קישואים, בצל ירוק למחבת; מבשלים 6 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים בזיליקום קצוץ, תיבול איטלקי, מלח, פלפל ועגבניות למחבת; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים במשך 15 דקות.
מערבבים פסטה, חציל, ותערובת עגבניות בקערה גדולה; מערבבים מוצרלה גרוסה.
להעביר את תערובת הפסטה לתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מפזרים באופן שווה עם גבינת פרמזן. מכסים ואופים ב 350 במשך 15 דקות; לחשוף ולאפות 5 דקות נוספות.