Rigatoni עם תרד וגבינה כחולה
ריגטוני עם תרד וגבינה כחולה דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 375 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו את שמן זית, עלי תרד, פחות נתרן מרק עוף, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. עם כפית נסו ארבע גבינות ממולאות ריגטוני אפוי ברוטב תרד אלפרדו, תבשיל גבינה ואפונה (Pasticcio di Rigatoni e Piselli), ו מטבל תרד גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל, ומבשלים 20 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף שום, ו saut 1 דקה.
מוסיפים תרד, עגבניות, מרק; לבשל 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים תערובת תרד, פסטה, גבינה וצנוברים בקערה גדולה; לזרוק היטב למעיל.