Ripe ' s מלפפון Halloumi סלט עם הערות שוש
Ripe ' s מלפפון Halloumi סלט עם הערות שוש הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 56 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, שן שום, עלי טרגון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו ארטישוק וסלט טונה בשלים, ארטישוק וסלט טונה בזיתים בשלים, ו סלט טל דבש בשלים עם רוטב זרעי פרג (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה ויבשה, טוסט זרעי שומר על חום בינוני, רועד את המחבת כמה פעמים, עד ריחני, 2 עד 3 דקות.
העברה לצלחת קטנה. לסובב את החום לגובה בינוני, להוסיף את Halloumi, וחום משני הצדדים, מסתובב פעם אחת, על 4 דקות בסך הכל. שים בצד כדי להתקרר מעט.
לטאטא את השמן, חומץ, ושום בקערת הגשה בינונית. מתבלים במלח ופלפל.
הפעל כפית קטנה (כפית אשכולית משוננת עובדת היטב) לאורך כל חצי מלפפון, ביצוע מנהרה וגירוד את הממברנה ללא זרע. חותכים את המלפפון לתוך 1/2 אינץ ' עבה חצי ירחים.
מוסיפים את הויניגרט יחד עם זרעי טארגון ושומר קלוי. לקרוע את הגבינה לחתיכות לא סדירות ולזרוק על גבי.
זרוק בעדינות למעיל. להתאים תבלינים לפי הטעם, ומגישים מיד.