Ritoli alla Norcina
Ritoli alla Norcina יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1488 קלוריות, 61 גרם של חלבון ו117 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. לכי לחנות וקחי צ'ארד שוויצרי, חמאה, פסטה עם פלפל מתכון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Alla Checca, Fusilli alla Caprese, ו Salsan alla Capricciosa (מתכונים דומים).
הוראות
להמס חמאה בסיר 2quart עד קצף.
הסר מהחום ומערבבים בקמח עם מקצף. מבשלים על אש נמוכה במשך 4 עד 5 דקות, תוך ערבוב כל הזמן.
הוסף 1/2 של חלב חם לטאטא עד חלקה.
מוסיפים את החלב שנותר ומקציפים עד לקבלת חלקה. מביאים לרתיחה, מוסיפים אגוז מוסקט, חום נמוך ומבשלים 10 דקות.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח.
הפוך את הפסטה ולהתגלגל לסימן הדק השלישי על רולר הפסטה.
חותכים את הסדינים לחתיכות 10 אינץ ' ארוך. לכסות ולהניח בצד. בקערת ערבוב, מערבבים יחד נקניק מבושל, ריקוטה, צ ' ארד מבושל, אגוז מוסקט ופרמזן עד מעורבב היטב. גיליונות פסטה Blanch 1 דקה
לנקז היטב ולשכב על הדלפק נקי.
מחלקים מילוי בין חתיכות פסטה, לחלוטין מכסה כל גיליון עם 1/2inch כדי 1inch של מילוי.
מגלגלים כל פיסת פסטה כמו גליל ריבה ומניחים בתבנית אפייה בחמאה. מכסים ברוטב בלסאמלה ומפזרים גבינה נותרת.
אופים במשך 45 דקות עד חום בהיר על גבי תוסס בכל מקום.
הסר, תן לעמוד 10 דקות. כדי לשרת, פרוס על פני כל גליל כדי ליצור סיבובים ומניח שטוח על הצלחת.