קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

Ritoli alla Norcina

Ritoli alla Norcina
Ritoli alla Norcina יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1488 קלוריות, 61 גרם של חלבון ו117 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. לכי לחנות וקחי צ'ארד שוויצרי, חמאה, פסטה עם פלפל מתכון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Alla Checca, Fusilli alla Caprese, ו Salsan alla Capricciosa (מתכונים דומים).

הוראות

1
להמס חמאה בסיר 2quart עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הסר מהחום ומערבבים בקמח עם מקצף. מבשלים על אש נמוכה במשך 4 עד 5 דקות, תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
הוסף 1/2 של חלב חם לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
מוסיפים את החלב שנותר ומקציפים עד לקבלת חלקה. מביאים לרתיחה, מוסיפים אגוז מוסקט, חום נמוך ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
ניתן להשתמש חם או קר.
6
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
הפוך את הפסטה ולהתגלגל לסימן הדק השלישי על רולר הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
9
חותכים את הסדינים לחתיכות 10 אינץ ' ארוך. לכסות ולהניח בצד. בקערת ערבוב, מערבבים יחד נקניק מבושל, ריקוטה, צ ' ארד מבושל, אגוז מוסקט ופרמזן עד מעורבב היטב. גיליונות פסטה Blanch 1 דקה
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
10
ורענן באמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
11
לנקז היטב ולשכב על הדלפק נקי.
12
מחלקים מילוי בין חתיכות פסטה, לחלוטין מכסה כל גיליון עם 1/2inch כדי 1inch של מילוי.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
13
מגלגלים כל פיסת פסטה כמו גליל ריבה ומניחים בתבנית אפייה בחמאה. מכסים ברוטב בלסאמלה ומפזרים גבינה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
14
אופים במשך 45 דקות עד חום בהיר על גבי תוסס בכל מקום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
הסר, תן לעמוד 10 דקות. כדי לשרת, פרוס על פני כל גליל כדי ליצור סיבובים ומניח שטוח על הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)