אם יש לכם פטריות, מלח, פילה מחוספס כתום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. וזה די טוב. נסו Roughy כתום עם אורז, תפוז אפוי Roughy ואורז, ו אורז בר מלית עם פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים דגים בתבנית אפייה רדודה מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
מערבבים מיץ לימון ו 4 מרכיבים הבאים בקערה קטנה; לשפוך על דגים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
אופים דגים, חשוף, ב 350 במשך 15 עד 17 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג. להפריש, ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מעיל סיר גדול עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים פטריות, ו לטגן עד רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6
מוסיפים אורז ומרק. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 5 דקות או עד אורז רך ונוזל נספג. כדי לשרת, להעביר דגים להגשה צלחות באמצעות כפית מחוררת, וכפית 1/2 כוס אורז תערובת על כל פילה.