אם יש לכם פטריות, מלח, פילה מחוספס כתום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. וזה די טוב. נסו Roughy כתום עם אורז, תפוז אפוי Roughy ואורז, ו אורז בר מלית עם פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים דגים בתבנית אפייה רדודה מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
2
מערבבים מיץ לימון ו 4 מרכיבים הבאים בקערה קטנה; לשפוך על דגים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
אופים דגים, חשוף, ב 350 במשך 15 עד 17 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג. להפריש, ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מעיל סיר גדול עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
5
מוסיפים פטריות, ו לטגן עד רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6
מוסיפים אורז ומרק. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 5 דקות או עד אורז רך ונוזל נספג. כדי לשרת, להעביר דגים להגשה צלחות באמצעות כפית מחוררת, וכפית 1/2 כוס אורז תערובת על כל פילה.