Roulade טורקיה עם רוטב סיידר
Roulade טורקיה עם רוטב סיידר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 953 קלוריות, 126 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 21 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם רוטב סויה, סלרי, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 91%. מתכונים דומים: Roulade טורקיה עם רוטב סיידר, Roulade טורקיה עם רוטב תפוחים סיידר, ו צלוי סקווש, בייקון עטוף Roulade טורקיה עם רוטב סיידר.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
קוביות לחם טוסט על תבנית אפייה עד יבש רק מתחיל חום סביב הקצוות, 12 עד 15 דקות
חמוציות מבושלות במים (1/2 כוס) בסיר כבד קטן על אש נמוכה, חשופות, ערבוב פעם או פעמיים, עד חמוציות רכות וכל המים נספגים, כ 8 דקות.
מבשלים סלרי, בצל, שום, 1 כפית מרווה, 1/4 כפית מלח, ו 3/4 כפית פלפל ב 2 כפות חמאה ב 12 אינץ ' מחבת כבדה על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתרככים, על 3 דקות.
מעבירים לקערה קטנה. נגב מחבת נקייה.
כבדי טפיחה יבשים ומפזרים 1/4 מלח כפית ופלפל 3/4 כפית.
חום 2 כפות חמאה מחבת ניקה מעל חום גבוה עד קצף שוככת, ואז כבדי sauté עד הקצוות הם השחמה אבל כבדים עדיין ורוד בפנים, על 3 דקות.
העברה עם כף מחורצת ללוח חיתוך, הזמנת מיצי פאן, להתקרר לחלוטין, ואז לחתוך לקוביות 1/4 אינץ'.
לטאטא יחד ביצה וחלב בקערה גדולה, ולאחר מכן לערבב קוביות לחם קלוי, חמוציות, תערובת בצל, כבדים, מיצי מחבת שמורים, 1/4 מלח כפית, ו 3/4 פלפל כפית.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד הלחם ספג את כל הנוזל ואת המילוי הוא מגניב לחלוטין, על 10 דקות.
השאירו מתלה תנור במצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל 232°.
סדר טורקיה, צד העור למעלה, על משטח עבודה עם צר יותר, קצה מחודד קרוב אליך. לקבוע איזה צד ארוך של השד הוא עבה ביותר, ולאחר מכן, החל מאותו צד ומחזיק סכין במקביל לעבוד משטח, לחתוך את השד אופקית כמעט במחצית, לעצור 1 אינץ ' מהצד השני. חזה פתוח כמו ספר ולשים בין 2 גיליונות של פלסטיק לעטוף.
קילו הודו עד עובי 1 אינץ ' עם צד שטוח של כדור בשר או עם מערוך. השליכו את הדף העליון של לעטוף פלסטיק לטפוח טורקיה יבש. לסדר עם צד קצר קרוב אליך ומפזרים 1/4 כפית מלח 3/4 כפית פלפל.
מורחים מלית באופן שווה על טורקיה, משאיר גבול 1 אינץ ' מכל הצדדים. מקפלים קצה קצר קרוב אליך על מלית כדי לצרף, בעדינות לחיצה על מלית, ולאחר מכן להפשיל את השד בחוזקה.
סדר התגלגל טורקיה השד התפר בצד למטה, ולאחר מכן לקשור לרוחב במרווחים 1 אינץ עם מחרוזת.
מברשת טורקיה עם חמאה מומסת (1 כף), ואז מפזרים 1/2 הנותרים מלח כפית ו 1/4 פלפל כפית.
הודו צלוי, צד התפר למטה, במחבת קלייה של 13 על 9 על 2 אינץ', חשופה, עד חום זהוב, כ -30 דקות.
מוסיפים שרי, רוטב סויה, ציפורן, עלה דפנה, סיידר 1 כוס, ואת שאר כפית מרווה למחבת צלייה. מכסים את מחבת הקלייה בנייר כסף כבד וממשיכים לצלות עד שהמדחום מוכנס באלכסון 2 אינץ ' למרכז רולייד רושמים 77°, 35 עד 45 דקות יותר.
מעבירים את טורקיה ללוח חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 15 דקות לפני חיתוך. (טמפרטורה פנימית תעלה ל 82°.)
יוצקים מיצים מחבת צלייה דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר כבד קטן. דלגו על שומן והביאו לרתיחה.
לטאטא יחד קורנפלור הנותרים 1/4 כוס סיידר, ואז לטאטא לתוך רוטב רותח לרתיחה, לטאטא, עד מעט מעובה, 1 עד 2 דקות.
פורסים הודו ומגישים ברוטב.
* עבור כבדי העוף, אתה יכול להחליף 1 כוס ערמונים קלופים מבושלים מבושלים מבושלים בבקבוק, שטוף, סחוט, וקצוץ.* המילוי יכול להיעשות 1 יום קדימה ומקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.* חזה הודו יכול להיות butterflied 1 יום קדימה, מקורר, עטוף בניילון נצמד, על מגש.