Roulade מקצפת עם קרם אניס
מרנג מתכון Roulade עם קרם אניס מוכן בסביבות 25 שעות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 396 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. סעו לחנות וקחו סוכר מגורען רגיל, סוכר מגורען על, ליווי: תאנים אפויות בסירופ לימון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: מרנג פטיפורים עם קרם אניס ורימון, Roulade מרנג חמוציות, ו מרנג תות roulade עם מסקרפונה.
הוראות
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור עד 350 ° F. מברשת קלה 15 על ידי 10 אינץ 'מחבת אפייה רדודה (1/2 אינץ' עד 1 אינץ ' עמוק)עם שמן צמחי ותחתית שורה וצדדים של מחבת עם נייר קלף, ולאחר מכן קל קלף שמן.
לנצח לבנים עם מלח בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהם פשוט מחזיקים פסגות רכות.
להוסיף סוכר superfine קצת בכל פעם, מכות, ולאחר מכן להגדיל את המהירות גבוהה ולהמשיך להכות עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות, מבריק, על 2 דקות.
מרנג מורחים באופן שווה בתבנית אפייה ואופים עד העליון הוא זהב חיוור פריך, 20 עד 25 דקות (פנים של מרנג יהיה רך). מניחים גליון קלף מעל מרנג והופכים מדף מעל קלף, ואז הופכים מרנג על מתלה ומסירים קלף מלמעלה. מרנג מגניב לחלוטין, כ -15 דקות.
טוחנים סוכר דק עם זרעי אניס במטחנת קפה / תבלינים. Beat שמנת בקערה עם מקצף ניקה עד שזה פשוט מחזיק פסגות רכות, ולאחר מכן להוסיף סוכר אניס, מכות עד קרם פשוט מחזיק פסגות נוקשות.
שקופית מרנג (עדיין על קלף) את המדף ולארגן עם צד ארוך קרוב אליך, ואז להפיץ קרם אניס באופן שווה על פני שני שליש התחתון של מרנג, עוזב גבול 1 אינץ ' על כל קצה קצר. שימוש בקלף כסיוע והתרחקות ממך, להפשיל מרנג. בזהירות להעביר roulade עם 2 מריות מתכת מגש נייר להשליך.
Roulade יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה בניילון נצמד.