Roulade של תפוחי אדמה Escarole: Involtino di Patate E Escarole
Roulade של תפוחי אדמה Escarole: Involtino di Patate E Escarole עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר של המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח לא מיובש, מלח, אסקרול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: Escarole Pizzan (פאי Escarole-איטלקי), קונפי עוף עם תפוחי אדמה ואסקרול, ו סלמון קלוי בלימון עם אסקרול, אספרגוס ותפוחי אדמה.
הוראות
1
מבשלים את תפוחי האדמה במים מומלחים קלות כדי לכסות עד תפוחי האדמה רכים מאוד.
בציד דגים או בסיר גדול מספיק כדי להחזיק את הגליל, להביא 2 ליטרים של מים לרתיחה ולהוסיף 1-כף מלח. בעדינות להוריד את הגליל לתוך המים ולחזור לרתיחה. נמוך יותר לרתיחה, ולכסות. לבשל 45 דקות עד 1 שעה.
דורנפלדר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לגרמנית. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. יין אחד אתה יכול לנסות הוא היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום. יש לו 3.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.