Roulade של תפוחי אדמה Escarole: Involtino di Patate E Escarole
Roulade של תפוחי אדמה Escarole: Involtino di Patate E Escarole עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר של המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח לא מיובש, מלח, אסקרול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: Escarole Pizzan (פאי Escarole-איטלקי), קונפי עוף עם תפוחי אדמה ואסקרול, ו סלמון קלוי בלימון עם אסקרול, אספרגוס ותפוחי אדמה.
הוראות
1
מבשלים את תפוחי האדמה במים מומלחים קלות כדי לכסות עד תפוחי האדמה רכים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
מסננים ולאפשר להתקרר מעט, ואז לקלף, מחית ביד ולתת להתקרר עוד יותר.
3
מוסיפים 1-כפית מלח, קמח וביצים ומערבבים היטב כדי ליצור משחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מורחים את התערובת על גבי גיליון של cheesecloth נקי, כדי ליצור מלבן מדידה 15 על ידי 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
5
במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים את האסקרולה, פלפל ו 1/2-כפית מלח ומבשלים, ערבוב, במשך 5 דקות, או עד שרוב הלחות התאדה.
מרכיבים שתצטרך
אסקרול
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מורחים תערובת זו על מלבן תפוחי אדמה, משאיר מרווח 1/2 אינץ ' על המערכת.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לחם אגוזי מלך וצימוקים
9
מגלגלים את הדרך הקצרה, משתמשים בכותנה ככלי מתגלגל, כך שמלבן תפוחי האדמה מעוצב כמו גליל ג ' לי. לעטוף את הגליל בכותנה ולהדק את הקצוות עם חוט.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
10
בציד דגים או בסיר גדול מספיק כדי להחזיק את הגליל, להביא 2 ליטרים של מים לרתיחה ולהוסיף 1-כף מלח. בעדינות להוריד את הגליל לתוך המים ולחזור לרתיחה. נמוך יותר לרתיחה, ולכסות. לבשל 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ממתק תמנון בריט
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
להעביר את הגליל למנה חמה ולתת לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
12
הסר את הגבינה, לחתוך את הגליל לתוך 12 פרוסות לטפטף את החמאה המומסת גבינה מעל.
דורנפלדר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לגרמנית. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. יין אחד אתה יכול לנסות הוא היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום. יש לו 3.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.