Rumaki
Rumaki יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 391 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. אם יש לכם כבדי עוף, בייקון, זר מטבח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Rumaki, Rumaki Polynesian, ו מתאבנים רומאקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מערבבים כבד עוף, זרעי אניס, סוכר חום, זר מטבח, עלי דפנה ומלח. מבשלים בעדינות על אש נמוכה בינונית עד בקושי מבושל דרך, על 8 דקות.
הסר מחבת מהחום והעבר את כבדי העוף לצלחת ולתת להם להתקרר. שמור את הרוטב במחבת ושמור אותו בצד. לאחר מגניב מספיק כדי להתמודד לחתוך את הכבדים לחתיכות באותו גודל כמו ערמוני מים.
הנח פרוסת בייקון אחת על משטח עבודה מולך.
מניחים ערמון מים ופיסת כבד בסוף חתיכת הבייקון. בזהירות לגלגל את הצרור עד עטוף בבייקון. אתה כנראה רק להשתמש חצי חתיכת בייקון. לקצץ את הבייקון בשלב זה. השתמשו במכוש שיניים כדי לאבטח את הפתח כדי להעביר אותו דרך ערמון המים והכבד ובחזרה דרך הצד השני של הבייקון. תשתמש בחצי השני של הבייקון בשביל הרומאקי הבא. חזור עם שאר החלקים.אחד בכל פעם להחזיר את rumaki למחבת מחזיק את הרוטב. בזהירות לגלגל כל rumaki ברוטב עד שהוא מצופה היטב.
הניחו את החבילות הרומאקי כשאתם מסיימים כל אחת על תבנית אפייה מרופדת בקלף.
אופים בתנור במשך 20 דקות עד משחימים היטב פריך.