Rösti בולונז עוגה
המתכון Rösti בולונז יכול להיעשות בערך 1 שעה ו -30 דקות. מנה זו מכילה סביב 64 גרם חלבון 74 גרם של שומן, וסך הכל 1199 קלוריות. המתכון הזה מכסה %65 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 31 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם שמן זית, צ'דר בוגר, רוטב פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית מתכונים דומים: פשטידת דגים מעוטרת ברוסטי, עוגת פירות ים עם ציפוי Rosti Caper, ו פאי רועים מצופה תפוחי אדמה ושוודים.
הוראות
מרתיחים את תפוחי האדמה במשך כ 15 דקות עד במכרז.
לנקז ולהשאיר להתקרר. דק קוצצים את הגזר, סלרי ושום במעבד מזון.
מחממים חצי שמן במחבת עם מכסה ומוסיפים את הירקות הקצוצים. מכסים ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר את המכסה, להפוך את החום גבוה ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את הבשר ומבשלים, ערבוב, במשך כ 3 דקות עד השחמה.
מוסיפים את העגבניות ורוטב פלפל מתוק בתוספת 4 כף מים ומביאים לרתיחה. כיסוי ומבשלים על אש נמוכה במשך 25 דקות ועונה.
מחממים התנור כדי מאוורר 180c / קונבנציונאלי 200c / גז
מקלפים את תפוחי האדמה ומגררים אותם לקערה.
מוסיפים את השמן שנותר ושלושה רבעים מהגבינה, מתבלים ומערבבים קלות.
כפית את הבשר לצלחת חסינה. לפזר על ציפוי rsti ומפזרים על שאר הגבינה.
אופים במשך 35 דקות עד מבעבע וזהב.