S'more Pop-Tart Drop Cookies
זה מובא לך על ידי אוכל רציני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: חמאת בוטנים וריבה פופ טארטס, עוגיות סוכריות גומי, ו עוגיות שוקולד טיפה.
הוראות
תן מגניב עד שהם עדיין חמים אבל לא חם, לחתוך אותם כ 1/4 חתיכות אינץ'. תניח בצד.
בקערת ערבוב בינונית, מערבבים את החמאה, הסוכר, הביצה והשוקולד.
מערבבים היטב. מערבבים בחמאה ווניל עד משולב באופן מלא.
בקערה נפרדת, מערבבים קמח עם סודה לשתייה ומלח; מערבבים עם תערובת רטובה. מקפלים את חתיכות Pop-טארטס.
בואו לצנן את הבצק במקרר לפחות שעה, או כל עוד לילה.
תנור חום עד 204°. טיפת כפית מעוגלתשל בצק כ -2 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה משומנת או מצופה קלף.
אופים במשך 8-10 דקות, או עד שלא נשאר חותם כאשר נגע קלות.
תן לשבת במשך 5 דקות על הסדין לפני העברה מתלה חוט מגניב.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי]()
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי