Saag Paneer
ייתכן שסאג פאניר הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, יוגורט אחוז יווני, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו saag paneer, איך לעשות saag paneer / saag s, Saag Paneer, ו Saag Paneer (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הגבינה: קו מסננת עם שכבה כפולה של גזה לח; לשים בכיור. להביא את החלב לרתיחה בסיר רחב שאינו מגיב על חום בינוני, ערבוב מדי פעם עם כף עץ.
הסר מהחום ומערבבים ביוגורט, מיץ לימון ו 2 כפיות מלח. המשך לערבב בעדינות עד טופס גדולי ונפרדים מן מי גבינה, 1 עד 2 דקות. מסננים דרך מסננת בכותנה מצופה, זורק את מי גבינה. לאסוף את הקצוות של cheesecloth ולסובב לסחוט כל מי גבינה עודף (להפעיל את הצדדים של הצרור מתחת למים קרים אם זה חם מדי להתמודד). לקשור את הקצוות של cheesecloth סביב ידית כף עץ ולהניח את הכף על המסננת, לתת את הצרור להשתלשל; תן ניקוז, 10 דקות.
להתיר את הצרור ולסובב את הגבינה שוב, לסחוט עוד מי גבינה.
הנח את הצרור על צדו על צלחת. למעלה עם צלחת אחרת ולשקול אותו עם פחית גדולה. להכניס למקרר עד צורות עוגה חברה, על 1 שעה; לפתוח ולשמור במקרר אטום עד מוכן לשימוש, או עד 2 ימים.
חותכים את הגבינה לקוביות 3/4 אינץ'. לזרוק את הקמח עד מצופה היטב, מתנער כל עודף.
חום על 1/2 אינץ ' שמן צמחי במחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ. בזהירות להוסיף את הגבינה ומטגנים, מפנה מדי פעם, עד חום זהוב, 2 עד 4 דקות.
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר. מתבלים קלות במלח ומניחים בצד.
הפוך את התרד: להביא סיר גדול של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה. עבודה בקבוצות, לבשל את התרד עד רק מכרז, על 30 שניות.
הסר עם כפית מחוררת ולהעביר לקערה של מי קרח מלוחים.
לנקז ולסחוט יבש, ואז לקצוץ ולהניח בצד.
דופק את זנגביל, שום, חלפיניו, כוסברה, כמון, כורכום ו 1/2 כפית מלח במעבד מזון עד קצוץ דק.
לטאטא את היוגורט, 1/4 כוס מים 1 כפית מלח בקערה קטנה.
מחממים 2 כפות חמאה ושמן צמחי בסיר רחב על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד חום זהוב עמוק, על 10 דקות.
מוסיפים את תערובת הג ' ינג ' ר ומבשלים, ערבוב, עד קלוי, כ 5 דקות (להוסיף התזה של מים אם התערובת דבק). להפחית את החום בינוני נמוך; להוסיף 1/2 כוס מים לגרד את כל חתיכות השחמה, ולאחר מכן להוסיף את התרד מבושל ומערבבים עד מחומם דרך, כ 4 דקות. מערבבים בתערובת היוגורט ומבשלים בעדינות עד מעובה מעט, כ 5 דקות.
מוסיפים את הגבינה המטוגנת ואת הנותרים 2 כפות חמאה ומבשלים, ערבוב, עד מחומם דרך, על 1 דקה. מתבלים במלח. צילום: אנה ויליאמס