ייתכן שסאג פאניר הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, יוגורט אחוז יווני, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו saag paneer, איך לעשות saag paneer / saag s, Saag Paneer, ו Saag Paneer (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הגבינה: קו מסננת עם שכבה כפולה של גזה לח; לשים בכיור. להביא את החלב לרתיחה בסיר רחב שאינו מגיב על חום בינוני, ערבוב מדי פעם עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
חלב
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מסננת
סיר
2
הסר מהחום ומערבבים ביוגורט, מיץ לימון ו 2 כפיות מלח. המשך לערבב בעדינות עד טופס גדולי ונפרדים מן מי גבינה, 1 עד 2 דקות. מסננים דרך מסננת בכותנה מצופה, זורק את מי גבינה. לאסוף את הקצוות של cheesecloth ולסובב לסחוט כל מי גבינה עודף (להפעיל את הצדדים של הצרור מתחת למים קרים אם זה חם מדי להתמודד). לקשור את הקצוות של cheesecloth סביב ידית כף עץ ולהניח את הכף על המסננת, לתת את הצרור להשתלשל; תן ניקוז, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
יוגורט
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מסננת
3
להתיר את הצרור ולסובב את הגבינה שוב, לסחוט עוד מי גבינה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
4
הנח את הצרור על צדו על צלחת. למעלה עם צלחת אחרת ולשקול אותו עם פחית גדולה. להכניס למקרר עד צורות עוגה חברה, על 1 שעה; לפתוח ולשמור במקרר אטום עד מוכן לשימוש, או עד 2 ימים.
1
חותכים את הגבינה לקוביות 3/4 אינץ'. לזרוק את הקמח עד מצופה היטב, מתנער כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
קמח לכל מטרה
2
חום על 1/2 אינץ ' שמן צמחי במחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ. בזהירות להוסיף את הגבינה ומטגנים, מפנה מדי פעם, עד חום זהוב, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
גבינה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר. מתבלים קלות במלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
4
הפוך את התרד: להביא סיר גדול של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה. עבודה בקבוצות, לבשל את התרד עד רק מכרז, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תרד
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
הסר עם כפית מחוררת ולהעביר לקערה של מי קרח מלוחים.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
קערה
6
לנקז ולסחוט יבש, ואז לקצוץ ולהניח בצד.
7
דופק את זנגביל, שום, חלפיניו, כוסברה, כמון, כורכום ו 1/2 כפית מלח במעבד מזון עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה.
פלפל חלפיניו
כורכום
שום
ג ' ינג ' ר
כמון
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
8
לטאטא את היוגורט, 1/4 כוס מים 1 כפית מלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
9
מחממים 2 כפות חמאה ושמן צמחי בסיר רחב על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
חמאה
ציוד שתשתמש בו
סיר
10
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד חום זהוב עמוק, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
11
מוסיפים את תערובת הג ' ינג ' ר ומבשלים, ערבוב, עד קלוי, כ 5 דקות (להוסיף התזה של מים אם התערובת דבק). להפחית את החום בינוני נמוך; להוסיף 1/2 כוס מים לגרד את כל חתיכות השחמה, ולאחר מכן להוסיף את התרד מבושל ומערבבים עד מחומם דרך, כ 4 דקות. מערבבים בתערובת היוגורט ומבשלים בעדינות עד מעובה מעט, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרד
ג ' ינג ' ר
יוגורט
מים
12
מוסיפים את הגבינה המטוגנת ואת הנותרים 2 כפות חמאה ומבשלים, ערבוב, עד מחומם דרך, על 1 דקה. מתבלים במלח. צילום: אנה ויליאמס