קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

Saag Paneer

Saag Paneer
ייתכן שסאג פאניר הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, יוגורט אחוז יווני, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו saag paneer, איך לעשות saag paneer / saag s, Saag Paneer, ו Saag Paneer (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הגבינה: קו מסננת עם שכבה כפולה של גזה לח; לשים בכיור. להביא את החלב לרתיחה בסיר רחב שאינו מגיב על חום בינוני, ערבוב מדי פעם עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מסננתמסננת
סירסיר
2
הסר מהחום ומערבבים ביוגורט, מיץ לימון ו 2 כפיות מלח. המשך לערבב בעדינות עד טופס גדולי ונפרדים מן מי גבינה, 1 עד 2 דקות. מסננים דרך מסננת בכותנה מצופה, זורק את מי גבינה. לאסוף את הקצוות של cheesecloth ולסובב לסחוט כל מי גבינה עודף (להפעיל את הצדדים של הצרור מתחת למים קרים אם זה חם מדי להתמודד). לקשור את הקצוות של cheesecloth סביב ידית כף עץ ולהניח את הכף על המסננת, לתת את הצרור להשתלשל; תן ניקוז, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
יוגורטיוגורט
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מסננתמסננת
3
להתיר את הצרור ולסובב את הגבינה שוב, לסחוט עוד מי גבינה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
4
הנח את הצרור על צדו על צלחת. למעלה עם צלחת אחרת ולשקול אותו עם פחית גדולה. להכניס למקרר עד צורות עוגה חברה, על 1 שעה; לפתוח ולשמור במקרר אטום עד מוכן לשימוש, או עד 2 ימים.
1
חותכים את הגבינה לקוביות 3/4 אינץ'. לזרוק את הקמח עד מצופה היטב, מתנער כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
2
חום על 1/2 אינץ ' שמן צמחי במחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ. בזהירות להוסיף את הגבינה ומטגנים, מפנה מדי פעם, עד חום זהוב, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר. מתבלים קלות במלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
4
הפוך את התרד: להביא סיר גדול של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה. עבודה בקבוצות, לבשל את התרד עד רק מכרז, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
הסר עם כפית מחוררת ולהעביר לקערה של מי קרח מלוחים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
6
לנקז ולסחוט יבש, ואז לקצוץ ולהניח בצד.
7
דופק את זנגביל, שום, חלפיניו, כוסברה, כמון, כורכום ו 1/2 כפית מלח במעבד מזון עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה.כוסברה.
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
כורכוםכורכום
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
כמוןכמון
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
8
לטאטא את היוגורט, 1/4 כוס מים 1 כפית מלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
יוגורטיוגורט
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
9
מחממים 2 כפות חמאה ושמן צמחי בסיר רחב על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
10
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד חום זהוב עמוק, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
11
מוסיפים את תערובת הג ' ינג ' ר ומבשלים, ערבוב, עד קלוי, כ 5 דקות (להוסיף התזה של מים אם התערובת דבק). להפחית את החום בינוני נמוך; להוסיף 1/2 כוס מים לגרד את כל חתיכות השחמה, ולאחר מכן להוסיף את התרד מבושל ומערבבים עד מחומם דרך, כ 4 דקות. מערבבים בתערובת היוגורט ומבשלים בעדינות עד מעובה מעט, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
יוגורטיוגורט
מיםמים
12
מוסיפים את הגבינה המטוגנת ואת הנותרים 2 כפות חמאה ומבשלים, ערבוב, עד מחומם דרך, על 1 דקה. מתבלים במלח. צילום: אנה ויליאמס
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
גבינהגבינה
מלחמלח