Saga Wagyu Sukiyaki
סאגה Wagyu Sukiyaki דורש כ 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. במנה עיקרית זו יש 555 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. אם יש לך סאקה, מים, מירין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו פיצטות כחול ומשמש סאגה, המבורגרים Wagyu, ו חצאית Wagyu סטייק Roulade (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סוג תבשיל של מחבת גדולה.
מניחים את חתיכת השומן לשמן את המחבת.
כאשר השומן נמס, מניחים פרוסות של בשר wagyu לצרוב אותם קלות.
מוסיפים מירין, סאקי, רוטב סויה וסוכר.
להוסיף טופו, כרוב נאפה, פטריות שיטאקי, בצל ירוק.
יוצקים במחצית dashi. כאשר dashi רותח, להוסיף פטריות enoki ועלים חרצית.
כאשר העלים לנבול, הוא מוכן לשרת.
* ביפן sukiyaki מבושל על שולחן האוכל, וכל אדם משתמש במקלות אכילה כדי לאסוף את החומרים מהמחבת כפי שהם מבושלים. לכן, כל החומרים לא לשים לתוך המחבת בבת אחת, אבל לאט לאט.