Saint Joseph ' s Pizza: San Giuseppe Sfincioni
פיצה Saint Joseph: San Giuseppe Sfincioni עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 827 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו קמח סולת, אגוז מוסקט, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 85%. נסו פחזניות יום סנט ג'וזף / Sfinci di San Giuseppe, עגל ג'וזפה, ו Chocolate Zeppole di San Giuseppe (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ואופים אריח ל 500 מעלות F.
לפצל את הבצק ל 2 חתיכות, 1 מעט גדול יותר מהשני, להתגלגל לתוך 2 סיבובים על 12 אינץ ' בקוטר, שוב 1 מעט גדול יותר מהשני. צפה את המשוט במלח הים.
מניחים את הבצק הגדול יותר על המשוט להפיץ עם מלח ים גס.
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים את הברוקולי ומבשלים עד מרכך חום בהיר, תוך ערבוב כל הזמן, על 10 עד 12 דקות. אפשר להתקרר. מתבלים בכמה כריכות של אגוז מוסקט טרי ומלח ופלפל.
למרוח את הבצק הגדול עגול עם 2 כפות שמן זית כתית.
מורחים ריקוטה על הבצק ולמרוח בתוך 1 אינץ ' של הקצה מסביב.
מניחים את חתיכות הברוקולי על גבי הריקוטה, וטפטוף עם שמן הזית הנותרים ופירורי לחם.
מניחים את הבצק השני עגול על גבי ולחץ על הקצוות לאטום. נקב חורים בשכבה העליונה.
טפטוף קל עם מים וכמה שמן ואופים עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות.
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
מערבבים את היין, המים והשמרים בקערה גדולה ומערבבים עד מומס.
מוסיפים את הדבש, המלח ושמן הזית ומערבבים היטב.
מוסיפים 1 כוס הקמח ומערבבים עם כף עץ כדי להפוך את הבלילה רופפת.
מוסיפים 2 כוסות נוספות של הקמח ומערבבים עם הכף במשך 2 עד 3 דקות כדי לשלב כמה שיותר קמח ככל האפשר.
הביאו את הבצק ביד והפכו על משטח מקומח או שיש. ללוש במשך 6 עד 8 דקות, עד שיש לך בצק חלק, מוצק.
מניחים את הבצק בקערה משומנת קלות ומכסים במגבת. להפריש לעלות בחלק החם ביותר של המטבח במשך 45 דקות.
לאחר 45 דקות, לחתוך את הבצק עלה ל 2 חתיכות שוות ללוש כל חלק לתוך סיבוב. לכסות שוב ולתת לעלות במשך 15 דקות. הבצק מוכן כעת לשימוש.