קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות75
מגזין

Saint Joseph ' s Pizza: San Giuseppe Sfincioni

Saint Joseph ' s Pizza: San Giuseppe Sfincioni
פיצה Saint Joseph: San Giuseppe Sfincioni עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 827 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו קמח סולת, אגוז מוסקט, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 85%. נסו פחזניות יום סנט ג'וזף / Sfinci di San Giuseppe, עגל ג'וזפה, ו Chocolate Zeppole di San Giuseppe (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ואופים אריח ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לפצל את הבצק ל 2 חתיכות, 1 מעט גדול יותר מהשני, להתגלגל לתוך 2 סיבובים על 12 אינץ ' בקוטר, שוב 1 מעט גדול יותר מהשני. צפה את המשוט במלח הים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
3
מניחים את הבצק הגדול יותר על המשוט להפיץ עם מלח ים גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הברוקולי ומבשלים עד מרכך חום בהיר, תוך ערבוב כל הזמן, על 10 עד 12 דקות. אפשר להתקרר. מתבלים בכמה כריכות של אגוז מוסקט טרי ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אגוז מוסקט טריאגוז מוסקט טרי
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
6
למרוח את הבצק הגדול עגול עם 2 כפות שמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
7
מורחים ריקוטה על הבצק ולמרוח בתוך 1 אינץ ' של הקצה מסביב.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
8
מניחים את חתיכות הברוקולי על גבי הריקוטה, וטפטוף עם שמן הזית הנותרים ופירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
לפי עוגהלפי עוגה
9
מניחים את הבצק השני עגול על גבי ולחץ על הקצוות לאטום. נקב חורים בשכבה העליונה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
10
טפטוף קל עם מים וכמה שמן ואופים עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
12
מערבבים את היין, המים והשמרים בקערה גדולה ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
מוסיפים את הדבש, המלח ושמן הזית ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
14
מוסיפים 1 כוס הקמח ומערבבים עם כף עץ כדי להפוך את הבלילה רופפת.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
15
מוסיפים 2 כוסות נוספות של הקמח ומערבבים עם הכף במשך 2 עד 3 דקות כדי לשלב כמה שיותר קמח ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
16
הביאו את הבצק ביד והפכו על משטח מקומח או שיש. ללוש במשך 6 עד 8 דקות, עד שיש לך בצק חלק, מוצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
17
מניחים את הבצק בקערה משומנת קלות ומכסים במגבת. להפריש לעלות בחלק החם ביותר של המטבח במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
18
לאחר 45 דקות, לחתוך את הבצק עלה ל 2 חתיכות שוות ללוש כל חלק לתוך סיבוב. לכסות שוב ולתת לעלות במשך 15 דקות. הבצק מוכן כעת לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)