פיצה Saint Joseph: San Giuseppe Sfincioni עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 827 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו קמח סולת, אגוז מוסקט, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 85%. נסו פחזניות יום סנט ג'וזף / Sfinci di San Giuseppe, עגל ג'וזפה, ו Chocolate Zeppole di San Giuseppe (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ואופים אריח ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לפצל את הבצק ל 2 חתיכות, 1 מעט גדול יותר מהשני, להתגלגל לתוך 2 סיבובים על 12 אינץ ' בקוטר, שוב 1 מעט גדול יותר מהשני. צפה את המשוט במלח הים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
3
מניחים את הבצק הגדול יותר על המשוט להפיץ עם מלח ים גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הברוקולי ומבשלים עד מרכך חום בהיר, תוך ערבוב כל הזמן, על 10 עד 12 דקות. אפשר להתקרר. מתבלים בכמה כריכות של אגוז מוסקט טרי ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אגוז מוסקט טרי
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
6
למרוח את הבצק הגדול עגול עם 2 כפות שמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
7
מורחים ריקוטה על הבצק ולמרוח בתוך 1 אינץ ' של הקצה מסביב.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
8
מניחים את חתיכות הברוקולי על גבי הריקוטה, וטפטוף עם שמן הזית הנותרים ופירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
לפי עוגה
9
מניחים את הבצק השני עגול על גבי ולחץ על הקצוות לאטום. נקב חורים בשכבה העליונה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
10
טפטוף קל עם מים וכמה שמן ואופים עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
12
מערבבים את היין, המים והשמרים בקערה גדולה ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
מוסיפים את הדבש, המלח ושמן הזית ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
14
מוסיפים 1 כוס הקמח ומערבבים עם כף עץ כדי להפוך את הבלילה רופפת.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
15
מוסיפים 2 כוסות נוספות של הקמח ומערבבים עם הכף במשך 2 עד 3 דקות כדי לשלב כמה שיותר קמח ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
16
הביאו את הבצק ביד והפכו על משטח מקומח או שיש. ללוש במשך 6 עד 8 דקות, עד שיש לך בצק חלק, מוצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
17
מניחים את הבצק בקערה משומנת קלות ומכסים במגבת. להפריש לעלות בחלק החם ביותר של המטבח במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
18
לאחר 45 דקות, לחתוך את הבצק עלה ל 2 חתיכות שוות ללוש כל חלק לתוך סיבוב. לכסות שוב ולתת לעלות במשך 15 דקות. הבצק מוכן כעת לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)