Saltimbocca עגל (Saltimbocca alla Romana)
Saltimbocca עגל (Saltimboccan alla Romana) דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 695 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך קמח, עלי מרווה, פרושוטו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו קציצות עגל עם מרווה, בסגנון רומי Saltimboccan alla Romana, ארוחת ערב: Saltimboccan alla Romana, ו סלטימבוקה עגל (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים שתי פרוסות עגל בין שני יריעות פלסטיק לעטוף ולהשתמש פטיש כדי להלום אותם בעדינות על עובי 1/4 אינץ'. חזור עם שאר העגל. מסדרים שני עלים של מרווה ושתי פרוסות פרושוטו על כל חתיכת עגל, ולחץ קלות לדבוק. בעדינות אבק את הפרושוטו בצד של כל חתיכת עגל עם כמות קטנה של קמח.
במחבת sauté גדולה מעל חום גבוה בינוני, לחמם את שמן הזית. עבודה בקבוצות במידת הצורך, לטגן את העגל, פרושוטו בצד למטה ראשון, עד פרושוטו הוא פריך העגל הוא רק מבושל דרך, כ 2 דקות לכל צד. הניחו חתיכות מבושלות בצד על צלחת וכסו בנייר אלומיניום כדי לחמם אותן.
הסר כל שמן עודף מן המחבת deglaze את המחבת עם המניה או מרק.
מוסיפים את החמאה למחבת ומפחיתים בשליש עד מעובה, 3 עד 4 דקות. להחזיר את הבשר למחבת ולהמשיך לבשל כדי לחמם לפי הצורך, על 1 דקה.
מגישים את הבשר עם הרוטב כפיות מעל.