קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

Saltimbocca עגל (Saltimbocca alla Romana)

Saltimbocca עגל (Saltimbocca alla Romana)
Saltimbocca עגל (Saltimboccan alla Romana) דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 695 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך קמח, עלי מרווה, פרושוטו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו קציצות עגל עם מרווה, בסגנון רומי Saltimboccan alla Romana, ארוחת ערב: Saltimboccan alla Romana, ו סלטימבוקה עגל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסדרים שתי פרוסות עגל בין שני יריעות פלסטיק לעטוף ולהשתמש פטיש כדי להלום אותם בעדינות על עובי 1/4 אינץ'. חזור עם שאר העגל. מסדרים שני עלים של מרווה ושתי פרוסות פרושוטו על כל חתיכת עגל, ולחץ קלות לדבוק. בעדינות אבק את הפרושוטו בצד של כל חתיכת עגל עם כמות קטנה של קמח.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
במחבת sauté גדולה מעל חום גבוה בינוני, לחמם את שמן הזית. עבודה בקבוצות במידת הצורך, לטגן את העגל, פרושוטו בצד למטה ראשון, עד פרושוטו הוא פריך העגל הוא רק מבושל דרך, כ 2 דקות לכל צד. הניחו חתיכות מבושלות בצד על צלחת וכסו בנייר אלומיניום כדי לחמם אותן.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר כל שמן עודף מן המחבת deglaze את המחבת עם המניה או מרק.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את החמאה למחבת ומפחיתים בשליש עד מעובה, 3 עד 4 דקות. להחזיר את הבשר למחבת ולהמשיך לבשל כדי לחמם לפי הצורך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מגישים את הבשר עם הרוטב כפיות מעל.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'