קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

Saltimbocca עגל (Saltimbocca alla Romana)

Saltimbocca עגל (Saltimbocca alla Romana)
Saltimbocca עגל (Saltimboccan alla Romana) דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 695 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך קמח, עלי מרווה, פרושוטו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו קציצות עגל עם מרווה, בסגנון רומי Saltimboccan alla Romana, ארוחת ערב: Saltimboccan alla Romana, ו סלטימבוקה עגל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסדרים שתי פרוסות עגל בין שני יריעות פלסטיק לעטוף ולהשתמש פטיש כדי להלום אותם בעדינות על עובי 1/4 אינץ'. חזור עם שאר העגל. מסדרים שני עלים של מרווה ושתי פרוסות פרושוטו על כל חתיכת עגל, ולחץ קלות לדבוק. בעדינות אבק את הפרושוטו בצד של כל חתיכת עגל עם כמות קטנה של קמח.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
במחבת sauté גדולה מעל חום גבוה בינוני, לחמם את שמן הזית. עבודה בקבוצות במידת הצורך, לטגן את העגל, פרושוטו בצד למטה ראשון, עד פרושוטו הוא פריך העגל הוא רק מבושל דרך, כ 2 דקות לכל צד. הניחו חתיכות מבושלות בצד על צלחת וכסו בנייר אלומיניום כדי לחמם אותן.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר כל שמן עודף מן המחבת deglaze את המחבת עם המניה או מרק.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את החמאה למחבת ומפחיתים בשליש עד מעובה, 3 עד 4 דקות. להחזיר את הבשר למחבת ולהמשיך לבשל כדי לחמם לפי הצורך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מגישים את הבשר עם הרוטב כפיות מעל.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'