Sangria Panna Cotta
המתכון Sangria Panna Cottan מוכן בערך 3 שעות ו 55 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. גשו לסופר וקנו חלב, סוכר, תפוח של סבתא סמית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו מנגו פאנה קוטה, איך להכין מנגו צמחוני פאנה קוטה, Ghostly Panna Cottas עם רוטב מחריד (Panna קוטה עם רוטב חמוציות-כתום), ו פאנה קוטה (מתכונים דומים).
הוראות
הסר רצועה רחבה, באורך 2 אינץ ' של גרידה מ 1 כתום עם סכין קילוף. דק מגררים את גרידת התפוז האחר ומניחים בצד. מקלפים ומקטעים את התפוזים, מכסים ומקררים.
מערבבים את היין, 5 כפות סוכר, הדבש, מקל קינמון ורצועת גרידת תפוזים בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד מופחת 1 1/2 כוסות, על 40 דקות. זרוק את הקינמון ואת ההתלהבות לקרר את הפחתת היין לחלוטין. הגדר בצד 1/2 כוס להגשה.
שלב את החלב עם הנותרים 2 כפות סוכר בסיר בינוני.
מפזרים את הג ' לטין ולתת לעמוד, ללא הפרעה,
עד שהג ' לטין יתרכך, בערך 4 דקות. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד ג ' לטין וסוכר הם רק מומס (לא להרתיח); תן מגניב.
לטאטא 1 כוס של הפחתת היין, גרידת כתום מגורד ויוגורט עד חלקה.
יוצקים לשש 6-אונקיה ramekins או צנצנות, מכסים ומקררים עד שנקבע, לפחות 3 שעות או לילה.
ממש לפני ההגשה, הליבה דק לקצוץ את התפוח, ואז לזרוק עם המקטעים הכתומים שמורות. לטבול את החלק התחתון של כל ramekin במים חמים כדי לשחרר. הפוך כל פינה קוטה על צלחת, טפטוף עם הפחתת היין שמורות העליון עם הפרי.