Satay (שיפודים בגריל)
Satay (שיפודים בגריל) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 371 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה מושלם עבור יום העצמאות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך סטייק עין צלעות, זרעי שומר, זרעי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוזי מקדמיה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה עם שוקולד ואגוזי מקדמיה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שיפודי עוף בגריל עם מטבל סאטה, שיפודי סאטה עוף, ו שיפודי עוף עם מטבל סאטה.
הוראות
מניחים סוכר 2 כפות מים בסיר קטן על אש נמוכה; לבשל במשך 8 דקות או עד הסוכר מתמוסס. מסננים דרך מסננת בסדר מעל קערה, ולהשליך מוצקים. מגניב לגמרי.
שלב הדבק תמרינדי עם הנותרים 2 כפות מים, ערבוב עד חלקה.
מערבבים תערובת סוכר ותערובת תמרינדי בשקית ניילון גדולה zip-top; חותם. תניח בצד.
מחממים מחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים כוסברה, כמון, וזרעי שומר; מבשלים 2 דקות, מחבת רועדת מדי פעם. מגניב.
מניחים תערובת תבלין או מטחנת קפה, ומעבדים עד הקרקע דק.
מניחים את galangal, עשב לימון, שאלוט, נרות, שן שום, צ ' ילה אדום במעבד מזון, ולעבד עד קצוץ דק.
מוסיפים תערובת galangal, תערובת כוסברה, כורכום, ומלח לתערובת סוכר; חותם. ללוש לשלב.
מוסיפים בשר לשקית, פונים למעיל; חותמים. להשרות במקרר במשך 1 שעה, פונה פעמיים.
מוסיפים שמן לשקית, פונים למעיל; חותם. להשרות במקרר לילה, מפנה מדי פעם.
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
הסר בשר משקית; להשליך מרינדה. חוט בשר שווה על כל שיפודים 32 (8 אינץ').
מניחים שיפודים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול. לבשל 1 דקה בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.