Sauerbraten III
Sauerbraten III עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 534 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי דפנה, חומץ יין, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . נסו כרוב כבוש, כרוב כבוש, ו כרוב כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בשר בקערה גדולה, לא מתכת. בקערה נפרדת, לשלב חומץ יין אדום, 1 כוס מים, מיץ לימון, בצל, עלי דפנה, ציפורן, מלח ופלפל.
יוצקים מעל בשר. מכסים ומקררים 48 שעות.
שמן חום בתנור ההולנדי מעל חום בינוני גבוה.
הסר בשר ממרינדה וחום בשמן מכל הצדדים, 1 עד 2 דקות בצד.
הסר עלי דפנה וציפורן מן המרינדה.
יוצקים 1 כוס מים ויוצקים מרינדה למחבת עם בשר. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים 3 שעות, או עד מכרז.
הסר בשר מהמחבת. להגדיל את החום ומפזרים קמח, קצת בכל פעם, על מיצים, בישול עד תערובת מתעבה כדי ליצור רוטב. להחזיר בשר למחבת עם עגבניות טריזים, חום דרך לשרת.