Scallopine הודו Milanese עם רוטב חמוציות חרדל
טורקיה Scallopine Milanese עם רוטב חמוציות חרדל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 196 גר' של חלבון, 49 גרם של שומן, וסך הכל 2106 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %68 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, סוכר, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. נסו צדפות חזיר בפירורי לחם עם רוטב פטריות, צדפות עוף ברוטב שמנת זעפרן, ו צדפות חזיר עם רוטב שמנת Dijon-Caper (מתכונים דומים).
הוראות
עם פטיש בשר או מערוך, להלום את טורקיה בין יריעות פלסטיק לעטוף עד עובי 1/8 אינץ'. מתבלים במלח ופלפל ודוחפים את התבלינים לתוך הבשר עם האצבעות.
מערבבים את פירורי הלחם, גבינת פרמזן, פטרוזיליה, מלח ופלפל בקערה קטנה. עבודה בשמן זית ביד, ולאחר מכן להפיץ את התערובת על צלחת ארוחת ערב.
מורחים את הקמח על צלחת ארוחת ערב אחרת. לשבור את הביצים לתוך קערה רדודה ולהכות קלות.
טובלים את ההודו בקמח, מכסים את שני הצדדים ומנערים את העודף. ואז לטבול את הביצה, נותן כל עודפי לטפטף בחזרה לקערה. לבסוף, מעיל את טורקיה משני הצדדים עם פירורי לחם מתובל, לחיצה עליהם למקום. כמו כל חתיכה מצופה, למקם אותו על מגש. מכסים ומניחים במקרר עד שאתה מוכן לטגן אותם.
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה עד חם מאוד.
מוסיפים שמן זית לעומק של 1/4 אינץ'. כאשר השמן הוא כמעט עישון, להוסיף כמו צדפות טורקיה רבים כמו המחבת יחזיק בנוחות; לא קהל המחבת. מבשלים עד cutlets הם זהובים על הקרקעית, על 2 דקות. הפעל ומבשל בצד השני על 30 שניות יותר. עם מלקחיים, להרים את החלקים כפי שהם עושים, המאפשר כל שמן עודף כדי לנקז בחזרה למחבת, ולהעביר כמה עוביים של מגבות נייר. חזור עם שאר צדפות ההודו.
מניחים את ארוגולה בקערה גדולה.
טפטוף עם מספיק שמן זית כתית נוספת כדי לצפות את העלים בקלילות.
מוסיפים מיץ לימון וקצת מלח ופלפל. לזרוק, לטעום, ולהתאים את התיבול.
מחלקים את טורקיה בין 4 צלחות, הצבת אותם במרכז. כפית קצת רוטב חמוציות חרדל על כל צד של טורקיה. תלוש את סלט ארוגולה למעלה. עם מקלף ירקות, תגלח קצת פרמזן על הסלט. שים רבע לימון על כל צלחת ומגישים מיד.
במחבת סאוט גדולה משלבים את הסוכר והמים ומרתיחים כדי ליצור סירופ.
מוסיפים את שעועית וניל גרידת תפוזים ומבשלים בקצרה.
מוסיפים את מיץ התפוזים, חמוציות ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד החמוציות להתחיל פופ, על 3 עד 5 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף חרדל. מגניב לטמפרטורת החדר וכפית לתוך צנצנות.