Scaloppine עגל עם לימון ושומר
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. גשו לסופר וקנו מרק עוף, שמן זית בתולה בתוספת 4 כפות, קמח, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: Scaloppine עגל עם לימון, צלפים & כרישה, Scaloppine עגל עם פטרוזיליה נבולה, לימון ושומשום, ו Scaloppine עגל עם ביצה ופרמזן.
הוראות
חותכים כל חצי לתוך 1 / 8th-inch julienne.
במחבת סאוט 10 עד 12 אינץ', מחממים 3 כפות שמן זית על אש בינונית עד לעישון בלבד.
מוסיפים שומר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד רך וזהב, על 8 עד 10 דקות.
הסר מהמחבת ולהניח בצד. חותכים עגל לפרוסות עבות 1 / 8 אינץ ' (או לארגן את הקצב שלך לעשות את זה בשבילך). פאונד כל פיסת עגל עם פטיש בשר עד דק כמעט נייר. מתבלים כל חתיכה במלח ופלפל ומחפרים בקמח.
חום שנותר 4 כפות שמן זית במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ ' עד עישון.
מוסיפים 4 חתיכות בשר עגל מבושלים עד חום זהוב בהיר בכל צד, על 2 דקות.
הסר לצלחת ולהמשיך עם חתיכות שנותרו. כאשר אצווה שנייה הוא השחמה, להוסיף אצווה ראשונה בחזרה למחבת ולהוסיף מרק עוף ומיץ לימון ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד הנוזל הוא כמעט נעלם.
הסר עגל לצלחת, להוסיף שומר ופטרוזיליה ושופכים רוטב על בשר.
מפזרים גרידת לימון ומגישים.