Scaloppine עגל עם פטרוזיליה נבולה, לימון ושומשום
Scaloppine עגל עם פטרוזיליה נבולה, לימון ושומשום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה נטול גלוטן קטוגני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 518 קלוריות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לך שמן צמחי, scaloppine עגל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו Scaloppine עגל עם לימון, צלפים & כרישה, צלעות עגל בגריל עם לימון ופטרוזיליה, ו עגל פיקטה עם לימון, צלפים ורוטב פטרוזיליה חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, 3 דקות.
מוסיפים את השום ואת האנשובי ומבשלים על חום נמוך בינוני עד ריחני, 4 דקות.
מוסיפים את הפטרוזיליה ומבשלים על אש מתונה, משליך, עד נבול, 2 דקות.
מוסיפים את מיץ הלימון ואת החמאה ומערבבים עד מומסים.
הסר את הפטרוזיליה מן החום ועונה עם מלח ופלפל.
הגדר תבנית אפייה מעוטרת ליד התנור. מתבלים את העגל במלח ופלפל ואבק בקמח, מנערים את העודף. במחבת גדולה, חום 1/8 אינץ ' של שמן צמחי עד מנצנץ.
להוסיף 3 של scaloppine עגל ומבשלים מעל חום גבוה עד השחמה, 1 דקה. הפעל ומבשל במשך 30 שניות יותר, עד השחמה.
מעבירים לתבנית האפייה. חזור עם העגל שנותר, הוספת עוד שמן והתאמת החום לפי הצורך. זרוק את השמן.
יוצקים כל מיצי עגל שהצטברו לתוך הפטרוזיליה ומחממים.
מעבירים את העגל לצלחות וכפית את הפטרוזיליה והרוטב על גבי; מפזרים את זרעי השומשום ומגישים.