Scaloppine עגל עם קולי אפונה האביב ואספרגוס
Scaloppine עגל עם קולי אפונה האביב ואספרגוס הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 161 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. גשו לסופר וקנו חניתות אספרגוס דק, קציצות עגולות עגל, מרק עוף במלח נמוך, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Scaloppine עגל עם אספרגוס רוטב שמנת Chanterelle, Scaloppine עגל עם ביצה ופרמזן, ו Scaloppine עגל עם ענבים ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אספרגוס בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 3 דקות.
מניחים אספרגוס בקערה גדולה של מי קרח להתקרר.
תרסיס מחבת בינונית עם ספריי nonstick.
להוסיף שאלוט ו sauté 1 דקה.
הוסף אפונה ו sauté 2 דקות.
להוסיף מרק. להביא לרתיחה.
הוסף 1 כפית טרגון. פירה עד חלקה, על 3 דקות. קולון אפונה עם מלח ופלפל.
פאונד כל פיסת עגל בין יריעות ניילון לעטוף עד עובי 1/4 אינץ'. (ניתן להכין 1 יום קדימה. אספרגוס עטוף במגבות נייר. מכסים אספרגוס, קולי אפונה ועגל בנפרד ומקררים.)
תרסיס 2 מחבת nonstick גדולה עם תרסיס nonstick.
מפזרים עגל עם מלח ופלפל. עבודה בקבוצות, להוסיף עגל למחבתות; sauté עד חום ופשוט מבושל דרך, כ 2 דקות לכל צד.
מעבירים עגל למגש. אוהל עם נייר כסף.
לחלק אספרגוס הנותרים 2 כפיות טרגון בין אותם 2 מחבת. Sauté מעל חום בינוני גבוה עד אספרגוס מחומם דרך, על 2 דקות. מחממים קולי בסיר קטן כבד מעל חום בינוני-נמוך.
כפית 3 כפות קולה אפונה על כל אחד 6 צלחות.
מניחים עגל על גבי קולי. סדר אספרגוס לצד עגל.
למנה: קלוריות, 210; סה "כ שומן, 5 גרם; שומן רווי, 1 גרם; כולסטרול, 77 מ" ג.