Scaloppini עוף עם ירקות האביב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Scaloppini עוף עם ירקות האביב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 66 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 734 קלוריות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. אם יש לך יין, פילה חזה עוף דק, שעועית ירוקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו עוף עם ירקות באביב וניוקי, ריזוטו עוף עם ירקות באביב, ו עוף מטוגן עם ירקות אביביים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את כל הירקות בתחתית של סיר איטי 5 ליטר.
לטאטא יחד 2/3 של מרק כרישה לערבב עם מרק מרוכז ויין.
יוצקים מעל ירקות. לכסות ולבשל על הגדרה נמוכה במשך 4 שעות.
מערבבים את שאר מרק הכרישה עם קצת קמח. דלפי פילה עוף בתערובת קמח ומניחים במחבת. לבשל במשך כ 2 1/2 דקות בכל צד.
הסר ירקות מ בישול איטי ולסדר צלחת הגשה. למעלה עם עוף.