Scamorza פאן-פריד עם סלט ארוגולה ושני פסטוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Scamorza פאן מטוגן עם סלט ארוגולה ושני פסטו. מנה אחת מכילה 374 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם חומץ יין, חומץ יין, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Scamorza פאן-פריד עם סלט ארוגולה ושני פסטוס, תפוח-סלט ארוגולה עם גבינת עיזים וצדפות מטוגנות, ו סלט ארוגולה מנגו וגבינת עיזים מטוגנת פאנקו.
הוראות
על תבנית אפייה מעוטרת, לסדר את העגבניות בשכבה אחת.
טפטוף עם שמן זית, העונה עם מלח וסוכר העליון עם אורגנו.
אופים במשך 1 שעה, עד העגבניות רכות אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם. זרוק את האורגנו.
בינתיים, במעבד מזון, מחית 3 כוסות של ארוגולה עם 1/4 כוס שמן זית עד חלקה. מתבלים במלח ומגרדים לקערה. מחק את מעבד המזון.
מוסיפים את העגבניות המיובשות ואת 1/2 כוס שמן הזית למעבד; מעבדים למחית גס ומתבלים במלח.
בקערה, לטאטא את vinegars עם שמן צמחי 1/2 כפות של שמן זית. מתבלים במלח.
מחממים מחבת לא דביקה. מטגנים את הגבינה מעל חום גבוה, הופכים פעם אחת, עד משחימים היטב ופשוט מתחילים להמיס, 2 דקות.
תעביר את הסקמורזה לצלחות.
בקערה גדולה, לזרוק את 9 כוסות הנותרים של ארוגולה עם ההלבשה. תלוש את הסלט על הצלחות לצד הגבינה. נקד את הגבינה עם הפסטו. מסדרים את פרוסות העגבניות סביב הסלט, טפטוף בשמן זית ומגישים מיד.