Scooped: גבינת שמנת גלידת מערבולת גויאבה
אם $6.47 למנה נופל בתקציב שלך, Scooped: גבינת שמנת גלידת גויאבה מערבולת עשוי להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 1101 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 76 גרם שומן. לך לחנות ותביא גבינת שמנת, מיץ לימון מלימון אחד, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-33 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. נסו טורחאס קובני עם סירופ גויאבה-מייפל וגבינת שמנת קצפת, קינמון מערבולת שמנת חמוצה, גבינת שמנת מייפל, תות וקופקייק ארוחת בוקר, ו עוגת גזר גלידה עם ציפוי גבינת שמנת מערבולת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים רסק גויאבה עם 1/4 כוס מים בסיר קטן על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם. הדבק יהפוך נוזלי יותר כפי שהוא מתחמם, כך להוסיף מים נוספים לאט, עד התערובת היא pourable, על צמיגות של סירופ מייפל. צ ' יל במקרר.
בינתיים, לשלב גבינת שמנת, חלב, סוכר, מיץ לימון ומלח בצנצנת בלנדר. להתמזג במהירות גבוהה עד מומס לחלוטין.
הוסף קרם תערובת עד רק מעורב (יותר מדי מיזוג יכול להקציף את הקרם).
ספין את בסיס גלידת גבינת שמנת במכונת גלידה (אם אין לך אחד, השתמש האלטרנטיבה המדהימה של קנג ' י).
להעביר גלידה למיכלים ליטר או ליטר בגודל, לסירוגין סקופים של גלידה עם ladlefuls קטן של סירופ גויאבה. נסה לערום בצורה לא אחידה, כך סירופ מקבל מופץ ברחבי המיכל, באמצעות מזלג או כף לכפות להדביק גויאבה לתוך כתמים אחידים על ידי דבק פנימה והחוצה שלוש עד ארבע פעמים.
Refreeze מכולות עד עקביות הרצוי הוא הגיע.
מגישים עם קצת קפה טחון או אספרסו וקמצוץ קינמון מפוזר על גבי.