קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

Scooped: יוגורט קפוא טוב למעשה עם קומפוט דובדבן קלוי

Scooped: יוגורט קפוא טוב למעשה עם קומפוט דובדבן קלוי
Scooped: יוגורט קפוא טוב למעשה עם קומפוט דובדבן קלוי יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 99 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. לך לחנות ותביא את כוכב אניס, ליקר מרשינו, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: יוגורט קפוא עם פצפוצי שוקולד צ'יפס קלוי, קומפוט דובדבנים עם יוגורט דבש, ו פרוזן יוגורט דובדבן.

הוראות

1
לפרוזן יוגורט
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשריםאפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
2
להקציף יוגורט עם סוכר עד הסוכר הוא מומס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
יוצקים את היוגורט לתוך מכונת גלידה וספין על פי ההוראות של המכונה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
4
לקבלת עקביות רך לשרת, לשרת מיד. או לגרוף אותו לתוך מיכל ולתת לו להקשיח במקפיא במשך כמה שעות.
5
מגישים עם קומפוט דובדבן קלוי (או ציפוי אחר על פי בחירתך) ולחפור!
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
6
לפתן הדובדבן הקלוי
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
7
מחממים את התנור ל-450 ° F. מכניסים את כל הדובדבנים למחבת sauté בגודל 12 אינץ ' (או כל כיריים אחרים לכלי תנור עם צדדים גבוהים), ושומרים אותם בשכבה אחת. לזרוק את הדובדבנים עם סוכר turbinado וקורט של מלח. בעוד התנור מתחמם, פרוס את כוס הדובדבנים הנותרת לחצי והסר את הבורות. שים אותם בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
צולים את הדובדבנים במשך כחצי שעה, זורקים מדי פעם, או עד שהם מאוד רכים וערימת בועות ענבר אחד על השני. מיצי הדובדבן יתרכזו בסירופ עשיר וכהה. לאחר 20 דקות לפקוח עין עליהם, כפי שהם יכולים לשרוף בקלות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
9
הסר את המחבת מהתנור. Deglaze עם maraschino, ואז להגדיר אותו הצידה כדי להתקרר קצת. כאשר אתה יכול פשוט להתמודד עם דובדבנים, לחתוך אותם לשניים ולהסיר את הבורות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הוסף אותם בחזרה למחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
להחזיר את המחבת לחום בינוני ולהוסיף את התבלינים, גרידת לימון, ודובדבנים מגולענים שמורים. מבשלים במשך כעשר דקות, ערבוב כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מגישים מיד או בטמפרטורת החדר.