קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

Scooped: יוגורט קפוא טוב למעשה עם קומפוט דובדבן קלוי

Scooped: יוגורט קפוא טוב למעשה עם קומפוט דובדבן קלוי
Scooped: יוגורט קפוא טוב למעשה עם קומפוט דובדבן קלוי יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 99 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. לך לחנות ותביא את כוכב אניס, ליקר מרשינו, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: יוגורט קפוא עם פצפוצי שוקולד צ'יפס קלוי, קומפוט דובדבנים עם יוגורט דבש, ו פרוזן יוגורט דובדבן.

הוראות

1
לפרוזן יוגורט
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשריםאפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
2
להקציף יוגורט עם סוכר עד הסוכר הוא מומס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
יוצקים את היוגורט לתוך מכונת גלידה וספין על פי ההוראות של המכונה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
4
לקבלת עקביות רך לשרת, לשרת מיד. או לגרוף אותו לתוך מיכל ולתת לו להקשיח במקפיא במשך כמה שעות.
5
מגישים עם קומפוט דובדבן קלוי (או ציפוי אחר על פי בחירתך) ולחפור!
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
6
לפתן הדובדבן הקלוי
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
7
מחממים את התנור ל-450 ° F. מכניסים את כל הדובדבנים למחבת sauté בגודל 12 אינץ ' (או כל כיריים אחרים לכלי תנור עם צדדים גבוהים), ושומרים אותם בשכבה אחת. לזרוק את הדובדבנים עם סוכר turbinado וקורט של מלח. בעוד התנור מתחמם, פרוס את כוס הדובדבנים הנותרת לחצי והסר את הבורות. שים אותם בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
צולים את הדובדבנים במשך כחצי שעה, זורקים מדי פעם, או עד שהם מאוד רכים וערימת בועות ענבר אחד על השני. מיצי הדובדבן יתרכזו בסירופ עשיר וכהה. לאחר 20 דקות לפקוח עין עליהם, כפי שהם יכולים לשרוף בקלות.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
9
הסר את המחבת מהתנור. Deglaze עם maraschino, ואז להגדיר אותו הצידה כדי להתקרר קצת. כאשר אתה יכול פשוט להתמודד עם דובדבנים, לחתוך אותם לשניים ולהסיר את הבורות.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הוסף אותם בחזרה למחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
להחזיר את המחבת לחום בינוני ולהוסיף את התבלינים, גרידת לימון, ודובדבנים מגולענים שמורים. מבשלים במשך כעשר דקות, ערבוב כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מגישים מיד או בטמפרטורת החדר.