Scooped: יוגורט קפוא טוב למעשה עם קומפוט דובדבן קלוי
Scooped: יוגורט קפוא טוב למעשה עם קומפוט דובדבן קלוי יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 99 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. לך לחנות ותביא את כוכב אניס, ליקר מרשינו, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: יוגורט קפוא עם פצפוצי שוקולד צ'יפס קלוי, קומפוט דובדבנים עם יוגורט דבש, ו פרוזן יוגורט דובדבן.
הוראות
להקציף יוגורט עם סוכר עד הסוכר הוא מומס, על 3 דקות.
יוצקים את היוגורט לתוך מכונת גלידה וספין על פי ההוראות של המכונה.
לקבלת עקביות רך לשרת, לשרת מיד. או לגרוף אותו לתוך מיכל ולתת לו להקשיח במקפיא במשך כמה שעות.
מגישים עם קומפוט דובדבן קלוי (או ציפוי אחר על פי בחירתך) ולחפור!
מחממים את התנור ל-450 ° F. מכניסים את כל הדובדבנים למחבת sauté בגודל 12 אינץ ' (או כל כיריים אחרים לכלי תנור עם צדדים גבוהים), ושומרים אותם בשכבה אחת. לזרוק את הדובדבנים עם סוכר turbinado וקורט של מלח. בעוד התנור מתחמם, פרוס את כוס הדובדבנים הנותרת לחצי והסר את הבורות. שים אותם בצד.
צולים את הדובדבנים במשך כחצי שעה, זורקים מדי פעם, או עד שהם מאוד רכים וערימת בועות ענבר אחד על השני. מיצי הדובדבן יתרכזו בסירופ עשיר וכהה. לאחר 20 דקות לפקוח עין עליהם, כפי שהם יכולים לשרוף בקלות.
הסר את המחבת מהתנור. Deglaze עם maraschino, ואז להגדיר אותו הצידה כדי להתקרר קצת. כאשר אתה יכול פשוט להתמודד עם דובדבנים, לחתוך אותם לשניים ולהסיר את הבורות.
להחזיר את המחבת לחום בינוני ולהוסיף את התבלינים, גרידת לימון, ודובדבנים מגולענים שמורים. מבשלים במשך כעשר דקות, ערבוב כדי למנוע דבק.
מגישים מיד או בטמפרטורת החדר.