Scooped: כפור סיד, ג'ינג'ר, כוכב אניס סורבה
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: בטטות עם אניס כוכב, זנגביל, וסיד, כוכב אניס לימון סורבה, ו כוכב אניס אוכמניות עם סורבה לימון.
הוראות
שים את מי הקוקוס, עלי ליים כפיר, וקמצוץ קטן של מלח בסיר ולהביא לרתיחה חשופה על חום בינוני, חשוף. קח את הזמן שלך עם זה ולהתחיל עם מרכיבים קרים—טעמים ארומטיים יותר יחולצו ככה.
כאשר הסיר רק מבעבע והעלים דהו לירוק זית עמום, לקחת את הסיר מהחום ולהסיר אותם. מערבבים את הסוכר עד מומס ולהוסיף את הכוכב אניס.
תן אניס תלול בסיר במשך עשר עד עשרים דקות. העיתוי כאן אינו קריטי והוא מבוסס במידה רבה על כמה טעם אניס אתה רוצה במוצר הסופי.
מעבירים את הסיר לאמבטיית מי קרח. כדי לקרר אותו מהר במיוחד, להפעיל זרם דק של מים קרים דרך האמבטיה ולשים שקית קרח בסיר. אם אתה משתמש בסגנון קערה מקפיא של מכונת גלידה, ייתכן שתרצה לצנן את התערובת עוד במקרר כדי להבטיח שזה יהיה נטישה כראוי.
כאשר מקורר, מערבבים בג ' ינג ' ר ושתי כפות של מיץ ליים. תן לזה טעם; אם אתה רוצה קצת יותר זריזות, להוסיף את הכף האחרונה של מיץ. אחרת להעביר אותו ישר למכונה שלך להקפיא על פי הוראות היצרן שלך.
המרקם של סורבה משתפר לאחר שעה או שעתיים במקרר. כמה תוספות פוטנציאליות: גרידת ליים, קוביות ג ' לי דשא, או פניני טפיוקה.