קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

Scooped: כפור סיד, ג'ינג'ר, כוכב אניס סורבה

Scooped: כפור סיד, ג'ינג'ר, כוכב אניס סורבה
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: בטטות עם אניס כוכב, זנגביל, וסיד, כוכב אניס לימון סורבה, ו כוכב אניס אוכמניות עם סורבה לימון.

הוראות

1
שים את מי הקוקוס, עלי ליים כפיר, וקמצוץ קטן של מלח בסיר ולהביא לרתיחה חשופה על חום בינוני, חשוף. קח את הזמן שלך עם זה ולהתחיל עם מרכיבים קרים—טעמים ארומטיים יותר יחולצו ככה.
מרכיבים שתצטרך
עלי ליים כפירעלי ליים כפיר
1 ממתק טיפת מסטיק מצופה סוכר1 ממתק טיפת מסטיק מצופה סוכר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
כאשר הסיר רק מבעבע והעלים דהו לירוק זית עמום, לקחת את הסיר מהחום ולהסיר אותם. מערבבים את הסוכר עד מומס ולהוסיף את הכוכב אניס.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
תן אניס תלול בסיר במשך עשר עד עשרים דקות. העיתוי כאן אינו קריטי והוא מבוסס במידה רבה על כמה טעם אניס אתה רוצה במוצר הסופי.
מרכיבים שתצטרך
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מעבירים את הסיר לאמבטיית מי קרח. כדי לקרר אותו מהר במיוחד, להפעיל זרם דק של מים קרים דרך האמבטיה ולשים שקית קרח בסיר. אם אתה משתמש בסגנון קערה מקפיא של מכונת גלידה, ייתכן שתרצה לצנן את התערובת עוד במקרר כדי להבטיח שזה יהיה נטישה כראוי.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
כאשר מקורר, מערבבים בג ' ינג ' ר ושתי כפות של מיץ ליים. תן לזה טעם; אם אתה רוצה קצת יותר זריזות, להוסיף את הכף האחרונה של מיץ. אחרת להעביר אותו ישר למכונה שלך להקפיא על פי הוראות היצרן שלך.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
6
המרקם של סורבה משתפר לאחר שעה או שעתיים במקרר. כמה תוספות פוטנציאליות: גרידת ליים, קוביות ג ' לי דשא, או פניני טפיוקה.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
סורבהסורבה
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')