קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות96
מגזין

Scrapple

Scrapple
Scrapple עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 87 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 1151 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו מלח, קמח תירס קלוי, לב חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. נסו Scrapple, Scrapple הדרומי, ו Scrapple המכללה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקצץ את השומן סביב החלק העליון של הלב ולהסיר את הגידים.
2
חותכים את הלב ל 4 חתיכות ולשים אותו קומקום כבד מבושל עם עצמות בשרניות וכבד.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
3
מוסיפים 3 ליטרים של מים, מכסים ומבשלים בעדינות במשך 3 שעות עד שהבשר נופל מהעצמות.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מסננים את המרק לסיר נקי. לזרוק את העצמות ולשים את הבשר דרך מטחנה גסה. לטחון את הלב והכבד בסדר ככל האפשר ולשלב את 2 תערובות בשר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כבדכבד
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
להביא את המרק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6
שלב את קמח התירס ואת התבלינים בהדרגה להוסיף מרק רותח, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את תערובת הבשר. מערבבים עד שהכל מעורבב היטב. לבשל לאט במשך 30 דקות, ערבוב כמעט כל הזמן כך שזה לא מקל על הקרקעית, כפי שהוא יהיה די עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, מגוררבצל צהוב, קלוף, מגורר
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
לאחר 30 דקות הוא מוכן לשפוך. יש לשטוף 9 פרוסות לחם קטנות עם מים קרים או לשמן אותם ושופכים את scrapple לחלק העליון של המחבתות. הגדר את המחבתות להתקרר וכאשר לקרר מגניב עד למחרת.
מרכיבים שתצטרך
רבע פאונד תפוחי אדמה טרייםרבע פאונד תפוחי אדמה טריים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
8
כאשר מוכן לאכול, unmold את scraple על קרש חיתוך לחתוך לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. ממיסים שומן במחבת ומטגנים את הפרוסות עד חום וקשוח משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
רבע פאונד תפוחי אדמה טרייםרבע פאונד תפוחי אדמה טריים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה
9
מגישים מיד עם או בלי סירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
10
הכיכרות ניתן unmolded וקפוא אבל ישמור בקירור במשך כ 1 שבוע.