Seitan Makhani (עוף הודי בסגנון טבעוני)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Seitan Makhani (עוף חמאה הודי בסגנון טבעוני). מנה אחת מכילה 178 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לך שמן בוטנים, מים, garam masala, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במרגרינה הטבעונית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Snickerdoodles טבעוני כקינוח. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו עוף חמאה הודי (Murgh Makhani) - מואר, עוף Makhani (עוף חמאה הודי), ו עוף Makhani (עוף חמאה הודי) (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן בוטנים בסיר מעל חום בינוני. מערבבים את שאלוט ובצל; לבשל ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את המרגרינה, מיץ לימון, זנגביל, שום, garam masala, אבקת קארי, אבקת צ ' ילי, כמון, עלה דפנה. מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה. מערבבים את מחית העגבניות ומבשלים 2 דקות יותר.
להפחית את החום לנמוך, ומערבבים בחלב סויה ויוגורט סויה. מבשלים במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מתבלים לפי הטעם עם קאיין, מלח ופלפל שחור; מסירים מהחום ומניחים בצד.
חום 1 1/2 כפיות של שמן בוטנים במחבת כבדה (עדיף ברזל יצוק) על אש בינונית.
מוסיף את seitan ומבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 10 דקות. להפחית את החום נמוך העונה seitan עם 2 כפיות garam masala קמצוץ של קאיין. מערבבים בערך 1/4 כוס רוטב עגבניות יוגורט ומבשלים במשך 2 עד 3 דקות.
להעביר את תערובת seitan לסיר.
מערבבים את קורנפלור ומים קרים. החזר את הסיר לתנור על אש בינונית-גבוהה. מערבבים את תערובת קורנפלור לתוך הרוטב. מביאים לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים עד הרוטב התעבה, על 5 עד 10 דקות.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc]()
יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc
2017 ספורט בושם של דבש פריחת תפוזים, חמאת תפוחים, brimstone, וכמה מבשר מוזר של לילך אשר מפעיל לא רק את מערכת הריח, אלא גם את המערכת הלימבית, מערכת העצבים האוטונומית, ומערכות אחרות הממוקמות במגזרים רחוקים יותר. לחות קרקע ואקלים מיקרו במהלך עונת הגידול של 2017 נותרה גבוהה למדי במהלך עונת הגידול בשל הגשמים העצומים מהחורף הקודם, דבר שתרם לפיתוח בוטריטיס צנוע אך משמעותי. נתקלנו לאחרונה בתנאים אלה בשנת 2013 וייצרנו יין דומה לזה בציר-רק את יבש בסגנון הידוע על ידי הצרפתים כמו sec tendre - יבש, עדיין רך. וכמו בצירים קודמים, היין הזה תוסס בפלדת אל חלד ללא חיסון, והוא הזדקן עד האביב הבא ב 8 נירוסטה ו 2 חביות עץ אלון הונגרי ניטראלי.